מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת תרגום שפת גופותשובה12/03/2008
פגשתי אמש את הגבר שאני דלוקה עליו , שנינו מיהרנו לדרכנו... הוא בא מולי , קלט אותי ,ועד שהוא התקרב אלי , הוא הלך עם ראש מורכן (איני יודעת מדוע), וכשהתקרב אלי ממש אני אקדמתי ואמרתי לו "בוקר טוב" עם חיוך קל, הגבר ענה לי בטון מתלהב "בוקר מצויין" תוך כדי מבט לעינים, עבר לפה ואחר לחזה וחלף לדרכו. כל אחד מאיתנו מיהר לצאת לעבודה. לפי תיאורי מה נראה לכם?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה הוא רוצה אותך...
12/03/2008ואני חושבת את זה בעיקר בגלל הטון המתלהב והבוקר שהפך ל"מצוין". המבט לשפתיים ולחזה לא אומר הרבה לדעתי, משום שגברים מביטים לכל אחת על החזה.
אז יאללה, מתי אתם יוצאים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה?
תשובה13/03/2008היי. אם נראה לך שהוא מעונין בי, אז מדוע כשרואה אותי וקלט אותי ממול הוא השפיל את ראשו ולא הישיר לי מבט עד שהתקרבנו? וכשהתקרבנו אני אמרתי לו בוקר טוב ואז ענה לי בטון מתלהב "בוקר מצויין". לפי מה נראה לך שהבן אדם מעוניין??. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות ש:
13/03/20081. הוא סתם הלך בבאסה על הבוקר והשפיל מבט כמו כולנו.
2. הוא השפיל מבט כדי להתחמק ממך, אבל זה בגלל סיבות כמו: אין לו כוח לאנשים על הבוקר, הוא לא נראה טוב על הבוקר ועוד.
כמובן שגם יכול להיות שהוא לא מעוניין, אבל, לדעתי, השפלת המבט לא אומרת את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה?
תשובה13/03/2008היי. יש לי קצת הרגשה שהוא קצת בכל זאת מעוניין... כי אחרת היה עונה כמוני :בוקר טוב" ולא עונה בהתלהבות ובחיוך "בוקר מצויין", ואחר סורק במבטו את העינים, הפה והחזה. אני צודקת או לא?. נראה לי אולי שהוא נוקם בי, כי אני לאחרונה מתעלמת ממבטיו (להראות לו שאני לא "מחפשת" אותו ), שהוא ירדוף אחרי.... אני רואה מזוית העין שהוא מביט בי. לכן, אני משערת שאולי זו הסיבה שהוא משפיל את ראשו מתי שאני מביטה בו כשאנו נפגשים ברחוב. מה דעתך על הנ"ל? ומודה לך על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, נדמה שהוא מעוניין
16/03/2008ממה שסיפרת - המבטים והבוקר המצוין - נראה לי שהוא דיי מעוניין.
אני חייבת להגיד לך שלדעתי כדאי להכות בברזל כל עוד שהוא חם, בגלל שיכול מאוד להיות שהבחור יכיר מישהי בקרוב או שאת תכירי מישהו בקרוב.
לכן, אם את מעוניינת אולי כדאי שתעשי מעשה נועז, ואני יודעת שזה קשה, ותזמיני אותו לצאת לאן שהוא, לכוס קפה או משהו, או שתחשבי על משהו יצירתי - לדוגמה תגידי לו שאת צריכה שהוא יעזור לך להזיז משהו כבד בבית או משהו.
אם הוא יגיד כן - הרווחת, אם הוא יגיד לא - לפחות תפסיקי לחשוב עליו ותמשיכי הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אם את באמת מוכנה
רזי17/03/2008אני מציע לך פתרון קצת אחר, אם את סקרנית מספיק...
אני כאן - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין
טל17/03/2008אני חושב שזה תלוי בבן אדם יכול להיות שהוא פשוט נבוך ומרגיש משיכה עזה כלפיך ובגלל זה מסיט המבט ואפילו חושש אפילו להסתכל. יש לך רק דרך אחת לברר אם הוא מעוניין זה לנסות ליצור איתו קשר, ליזום, לעשות צעדים ראשונים להתקרבות ביניכם ולראות איך הוא מגיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)