מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתחיל בגיל מאוחר****05/03/2013
שלום רב, אני עוד מעט בן 22, ומעולם לא הייתי במערכת יחסים וכמה שמביך אותי לכתוב את זה אפילו לא התנשקתי. למען האמת כבר מגיל 16 אני מובך מזה, ועכשיו אני מבין כמה זה טיפשי ואיך זה רק דחה את זה. העניין הוא שאני לא מאלה שאין להם חברים ומפחדים לדבר עם בנות, ראיתי כבר אנשים עם כישורים ומצב חברתי הרבה יותר גרוע משלי מצליחים בזה. אבל אני עדיין בלחץ, מנסה להכריח את עצמי להתחיל עם בנות ומקבל רגליים קרות ובחרדה מהרגע בו אני אצטרך לספר לבחורה שהיא צריכה ללמד אותי הכל מהתחלה.
האם אתם מכירים אנשים שהצליחו להתחיל בגיל כזה? ואני מבקש גם לא להמליץ על פתרונות נמוכים (זונה, אתרי הכרויות) כי זה סתם יגרום לי להרגיש נורא.
תודה מראש, מקווה לתגובות גם מבנות, לשמוע מה אתן חושבות על הסיטואציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל בגיל מאוחר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/03/2013בהחלט יש גברים כמוך בגם הרבה יותר מבוגרים ממך. ממליץ לך לפנות לטיפול לברר ולהסיר את העכבות שמונעות ממך להגיע לזוגיות והתנסות מינית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להגיב!
קרן29/03/2013שלום לך
אני מאוד מאוד שמחה להגיב לך
אני קרן שם בדוי, (: אני בת 24, התחלתי לקיים יחסי מין מלאים בגיל 19 וחצי, ובן הזוג שלי היה בן 19, לפניו היו לי דברים מיניים אבל "יחסית" גם הנשיקה הראשונה וגם התניית אהבים הייתה מאוחר, וזה היה נהדר, כי למרות שאני די מחוזרת בקרב הבחורים, הייתי צריכה שהפעם הראשונה שלי תהייה הכי מיוחדת בעולם, והייתה לנו זוגיות מדהימה בסכ"ה, וגם אחריו את הזמן עם הבחורים שיצאתי איתם ושני החברים שלי לאחריו גם היו די בלי ניסיון ולדעתי יש בזה משהו מקסים ויפה ורק דברים טובים יש לי לכתוב לך על זה, על זה שהבחורים הם לא איזה "זיינים" שרק כל הזמן היו עם בחורות, אלא בחורים שבאמת מעוניינים בבחורה בחיים שלה ובהכל, ואם אתה חבר טוב ובן זוג טוב, אז החברה הבת זוג שלך אם היא שווה אותך תעריך אותך על כך, ואני מבחינתי מאוד נלהבת מזה שיש לי מה ללמד וללמוד ביחד עם הבן זוג שלי, מישהו שהוא עוד תמים ואפשר להתפתח ביחד, כי זה היופי בזוגיות לדעתי (:
אז אין לך מה לדאוג, עדיף לחכות ושתגיע הבחורה המתאימה זה הרבה יותר מיוחד
אבל שאלה לי אליך האם אתה בכלל מגיע לאינטרקציות עם בחורות של להפגש איתן בניסיון להכיר בת זוג? זה הרבה מההבדל כדי שהדברים יתקדמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)