מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מתחברתחיה06/03/2013
אני מאוד אוהבת את בעלי, וכמובן מקיימת יחסים רק איתו.
לבעלי יש גוף "של ילד" הוא רזה וצר, מאוד לבן
ואני לא מתחברת, נהנית מהגוף שלו , ולכן נוצר מצב שהוא בעיקר פעיל בסקס, הוא מתעסק בי, ואני פחות בו.
מה אני יכולה לעשות כדי לשנות הרגשתי? האם זה משנה שאני לא צריכה את הגוף שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתחברת - תגובה
רות בן-ציון שכטר06/03/2013חיה שלום,
כפי הניראה המצב של בעלך הוא המצב שבו הכרתם, כלומר הוא לא השתנה , אלא משהו השתנה אצלך.
הפתרון להתחבטות הזו הוא בבדיקה שנכון לעשות תוך כדי טיפול רגשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרית07/03/2013אנחנו דתיים, הכרנו ללא מגע גופני כלל.
אני רק שואלת האם אתה חושב שזה גורע באופן משמעותי
מהזוגיות,מהאהבה, מההנאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרית10/03/2013שלום בני,
לפני שאני פונה אליך ישירות, הייתי מעונינת לדעת מי אתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיה -
בני10/03/2013מי אני?
יהודי פשוט עם ניסיון רב בתחום הייעוץ הזוגי והמיני בכל המגזרים.
את לא חייבת להזדהות, את יכולה לפנות אל המייל בשם אחר.
אשמח לעזור לכם.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)