מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה לשכבלימור13/03/2013
היי,
הכרתי בחור לפני שלושה חודשים. לאחר שבועיים הכרות הוא ממש נתן לי להרגיש שהקשר בינינו רציני והתחיל במשך כל שבוע להכיר לי את המשפחה שלו והחברים והוא אף טען באחת הפעמים שהתנשקנו שהוא רוצה לקחת את כל עניין הסקס לאט. זה ממש מצא חן בעיני כי די נמאס לי שגברים מסתכלים עלי בתור הזדמנות לסקס. לאחר חודש וחצי אינטנסיביים ביחד שכבו והיה ממש נחמד למרות שבמהלך האקט הוא הזיז לי הרבה את היד ולא נתן לי לגעת בו בצורה חופשית, דבר שמאד הפליא אותי. (אני יכולה להבין שלא כל הגברים אוהבים את אותה צורת המגע אבל בגלל זה ביקשתי ממנו להגיד לי מה הוא אוהב והוא התחמק). שבוע לאחר הסקס ניסיתי לגעת בו והוא התחמק ובאותו ערב בטלפון דיברנו על הנושא והוא אמר לי שלדעתו זה קרה מהר מדי, שהוא רוצה להכיר אותי קודם ושהוא לא רוצה שהאקט יהפוך לצורך. (הוא השווה את זה לארוחה, שצריך לאכול כל כמה שעות ולא מתי שרק רוצים), ניסיתי להסביר לו שזה גם סוג של הכרות וזה יוצר קירבה ושאלתי כמה פעמים זה נראה לו סביר לעשות את זה והוא ענה לי 4 פעמים בחודש. שהוא שאל אם זה מעט עבורי עניתי שכן. הוא אמר שהוא מנסה את זה ורוצה לקחת את זה לאט. בינתיים עבר חודש וחצי מאז שבהם לא שכבנו בכלל. אני מנסה לא לגעת בכח אבל בפעם האחרונה שניסיתי (דווקא בשעות הבוקר כי הוא נתן לי להבין שבערב זה לא יקרה) הוא אמר לי שהמערכות שלו סגורות כרגע. כל העניין הזה ממש מדאיג אותי גם בגלל שהוא לא יוזם כלום (שלא נדבר על זה שהוא גם כמעט לא מנשק אותי, כנראה בשביל לא להגיע למיטה בסוף) וגם בגלל שזה ממש ממש חסר לי. אני קצת חוששת לשאול אותו על זה ולהעלות את הנושא כי אני פוחדת שזה ירתיע אותו אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות (איך לשאול, מה להגיד). ביקשתי ממנו באחת הפעמים להיות גלוי איתי ואם יש משהו שהוא רוצה להגיד אני אשמח שישתף אותי אבל זה לא עזר.
אשמח אם תוכלי לייעץ לי בהקדם היות ואני לא רוצה לסיים את הקשר הזה בלי לדעת שניסיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחתוך את הקשר
KTT13/03/2013לדעתי כיוון שאתם רק 3 חודשים ביחד ובתחילת קשר אמור להיות קצת יותר מרגש וקצת יותר סקס, אם הוא מתנהג עכשיו כמו שאת מתארת אז בעוד שנה לא תקיימו יחסים בכלל ואז את תיהיה שבורה, יש הרבה דגים בים... אל תנסי לתקן משהו שבור, תמשכי הלאה ושהוא ילמד מהטעויות של עצמו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לשכב - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/03/2013לימור שלום,
הקשר רק בתחילתו עם המון קשיים של תקשורת לקויה גם במין וגם מחוץ למיטה. הפערים הם גדולים. ממליץ לך לחשוב שוב האם כדי לנסות ולהתאמץ .
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)