מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה חולה אני ???????ארז06/02/2007
היי קוראים לי ארז ואני כבר בן 34 רציתי לשתף אותכם במה שעובר עליי ואוליי כך אוריד ממני קצת מישקל שאני סוחב איתי כבר המון זמן .
אני אוהב לחשוף את עצמי כבר מגיל צעיר זה התחיל כשהייתי כבר בן אולי 10 מוציא את איבר מיני לייד בנות הדודות שלי [בערך בגילי] וכאילו שאני מנסה להשתין בצד וכבר אז הייתי מקבל זיקפה חזקה עוד ליפניי שהייתי יודע מה זה לאונן .
במשך השנים גדלתי והגעתי לגיל 15 הייתי נוסע באופניים לכול מיני מקומות מעבר ושהייתה עוברת בחורה או בחורות הייתי כביכול מוציא אותו וכאילו שאני משתין חושף להם אותו ומקבל זיקפה חבלז .
משם זה היתפתח ולמדתי שלאונן בפומבי שבנות שאני לא מכיר מיסתכלות עליי אני מגיע לרגשות דפיקות לב ואורגזמה שלא תתואר אז הייתי מוצא לי מקומות מעניינים כמו בתיי ספר של בנות וכול מיניי מקומות בפוטנציה .
חלפו להם כמה שניםובשנים האחרונות הישתכללתי ואיני עושה זאת לעיניי כול. היום למשל שזה מתקיף אותי [הרגשות העזים האלה מהבטן]אני נוסע ברכב ומחפש טרמפיסטית או עדיף שיהיו שלושה חברות בטרמפ [ כך הם לא מפחדות שאעשה להן משהוא לא לירצונם] ואני מישתדל לגלגל את השיחה בנושא סקס ולאחר מכן אני מספר להם כמה זה מחרמן אותי ו ברבים מהמיקרים אני מגיע להסכמה שלא אכפת לה או להן שאני יאונן בנסיעה .ליפעמים אני מיסתובב קרוב ל 4 שעות כדי ליזכות בטרמפיסטית כזות וליפעמים אני חוזר הבייתה מרושש מדלק וחרמן ומתוסכל כמו כלב .
אני חייב לציין שאת כול זה אני עושה בהסכמה ברורה מצד מי שיושבת לצידי ואף פעם לא רק על ידיי מה שאני רוצה .
אז כחה כמה באמת אני חולה לדעתכם ???
והאים יש למישהוא עצה בישבילי איך להיתמודד עים זה [ וזה יצר מאוד מאוד חזק ]???
דרך אגב בשנים האחרונות אני גם מאונן המון במצלמה ואין לי מושג מי באמת צופה בי .
אחלה יום ארז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה חולה מאוד...
סקרן06/02/2007הייתי חייב לענות לך. אתה מדבר על כך שתמיד מדובר בהסכמה של הטרמפיסטית, חשבת על זה שאולי היא מפחדת, אולי היא מבועתת, שכל מה שהיא רוצה זה שתגמור ותעזוב אותה בשקט...
וואלה אתה באמת חולה, אל תעלב, אני פתוח מאוד לסטיות גם כאלה שהן חריגות או קשות, אבל אתה מהלך על חבל דק, יש פה אלמנת של כפיה גם אם היא נראית לך מסכימה. מה אתה חושב שבחורה הולכת ברחוב רואה אותך ואז רוצה לראות אותך מאונן? גם קצב, הנשיא שלך חשב שהכל בהסכמה. גם הוא חשב שא' רוצה רק להיות איתו, גם הוא חשב שאין כאן בכלל כפיה, גם הוא חולה...אתה צריך דחוף טיפול! אני מקווה שלא עשית למשהי נזק נפשי...תתעורר אל תעשה את זה יותר! אתה רוצה תפרסם מודעה, אל תחפש בשביל זה טרפסטית צעירה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן
ארז06/02/2007תרגיע חמוד שאני אומר בהסכמה אני גם מתכוון לזאת אף אחת לא ירדה מהרכב שלי מבועטת במהלך שיחה כזאת אני מאפשר לבחורה תמיד פתח יציאה אני לא קופה את עצמי זה חייב ליהיות גם מתוך סקרנות שלה וזה מה שזה בדיוק ברוב המיקרים הבחורה ממש רוצה את זה ואים לא אז זה לא יקרה בכול אופן מצידי .כי פה כבר אני גם לא אהנה יש לזה השלכות מאד חזקות היא חייבת ליהיות שותפה מרצון וזה מתחיל מהסקרנות המון פעמים זה ניגמר גם בחיבוק
ועד כמה אני חולה אני לא חושב שאתה באמת יודע זה רק מה שאתה חושב .
ואל תידאג לא עשיתי נזק נפשי לאיש היו בחורות שלא הביעו הסכמה ובזה אני חותך ממנה את השיחה אני יורד מהעיניין ישר מהבחורה הנל ולצערי ממשיך לחפש מישהי אחרת .
ותעשה טובה אל תיהיה דוקטור בעיניין שאתה לא מבין בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מנסה לשכנע את עצמך...
סקרן07/02/2007לא רציתי להגיב אבל בוא תקשיב!
אני לא דוקטור ולא צריך להיות רופא, בשביל להבין כמה שאתה חולה! זה באמת עצוב אבל אתה זקוק לטיפול בהול. יש לך מחלה מקווה שימצאו לה תרופה...
שאלת שאלה, קיבלת תשובה! אתה בעצמך, הצגת אותך כחולה! ושאלת כמה! אלה המילים שלך, לא שלי! שאלת כמה, אז עניתי הרבה, וכנראה שהרבה מאוד, אם אתה שכנעת את עצמך, שכמעט כל הטרמפיסטיות רוצות לראות אותך מאונן. באמת שזה מעניין. גם קצב חשב שכמעט כל העובדות שלו רצו אותו...
תשמע תתעורר ותחזור למציאות, אתה לא בסרט!
אתה מספר שאתה מעדיף שלא תהיה אחת, ואתה מסביר כדי שלא תפחד! אתה מבין? אתה בעצמך יודע שהיא תפחד...אבל מה? המסכנה אומרת שלא אכפת לה, בטח העיקר שלא תיגע בה. היא לא אומרת שהיא רוצה, אלא שלא אכפת לה (מילים שלך). היא רוצה שתגמור עם זה ודיי, אתה אפילו מקבל חיבוק, ולא מבין כמה זה דפוק! אתה לא מבין, שזה חיבוק של הקלה, שכך נגמרה הקללה!
אתה יודע שהן מפחדות, ובטח רובן ילדות (נכון 16 – 21) אבל לך ברור שזה מה שהן רוצות, שלזה הן מחכות! הן מחפשות טרמפ רק בשביל דבר אחד...לראות גבר מתוסכל מינית שאוהב לאונן לעצמו, נכון?
ואני באמת לא נהנה לענות לך, ולהתכתב אתך, אבל מישהו צריך לעורר אותך!!!
ותאמין לי, שמה שאני שכחתי בתחום של האקסהבציוניזם, אתה לעולם לא תלמד...אבל, בניגוד אליך לא נצמד לדבר אחד! אני חוקר ומנסה עוד דברים ובטח לא עם ילדות תמימות, שעוד לא מבינות!
אני באמת מקווה שתלך לטיפול ותתגבר על המחלה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארז, תנסה לשאול גם בפורום השני
07/02/2007פורום מין וסקסולוגיה. יש שם צוות של סקסולוגים שבטח כבר נתקלו בעבר באנשים כמוך וידעו אולי לכוון אותך לטיפול.
לדעתי הבעיה הכי גדולה שלך היא שאתה תלוי באופן מוחלט ב"קהל" שלך, וכשאתה לא מוצא אותו אתה מתוסכל. כמו בכל תשוקה, לשלוט בה זה אומנות.
חשוב רק שתזהר, כי גם אם אתה מוודא שהטרמפיסטית שלך מסכימה היא יכולה לטעון אחרי זה שהיא הסכימה מתוך פחד ולתבוע אותך על הטרדה מינית או מעשה מגונה. אז באמת תהיה בצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך באדולינה
ארז07/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)