בעיות חמורות בחשק המיני של בן-זוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חמורות בחשק המיני של בן-זוגי
    דקלה
    28/03/2013

אני במערכת יחסים כשנה וחצי (לפני כשבועיים התחתנו).כמעט מתחילת הקשר אנו סוחבים בעיית תקשורת מינית חמורה, בן-זוגי נטול חשק מיני, לא יוזם, נראה שהיה מעדיף לחיות בלי. אולי בכל התקופה כולה קיימנו יחסי מן כ-10 פעמים (כאשר אני אדם מיני עם בטחון עצמי ושלמה עם גופי ומיניותי).הוא לעומתי, אדם מופנם וסגור. יש בינינו תקשורת פתוחה, כבוד הדדי פירגון והערכה, כמו כן גם רצון לשפר ולהשתפר. ניסינו לטפל בדרכים שונות, גם פנינו למטפלת (לאחר 5 טיפולים הבנו שזו היתה טעות, הטיפול לא צלח ונשארנו עם הבעיה). בנוסף, שנינו מעל 30, שנינו משלימים תארים ושנינו מחזיקים במשרה מלאה. (אגב, אני מורה לריקוד - מודעת להשלכות ומשתדלת להעניק לו תחושת ביטחון ולהעצים אותו כגבר).
    החלטתי להתחתן איתו בכל זאת, כי הוא נתן לי תחושת ביטחון שהוא רוצה לפתור ומוכן להשקיע. החלטנו יחד, שאחרי החתונה נתפנה למשימה באופן מוחלט.
    מרגישה שכרגע, הביטחון העצמי שלו רמוס והוא מרגיש כשלון כגבר (וכבעל). אני במצב שאני זקוקה לשבריר תקווה! האם ישנה תקווה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות חמורות בחשק המיני של בן-זוגי - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/04/2013

דקלה שלום,
    התיאור שלך מדבר על פערים גדולים בחשק ובצורך ביחסי מין. זו אכן בעיה מורכבת. "יחסי מין הם מין של יחסים". יהיה נכון לנסות שוב טיפול (למרות האכזבה שלכם..) יש לברר מה מונע ומפריע לבעלך במין ומה הסיבות לכך. יש בהחלט תקווה ומקום להשתפר ולשפר את יחסי המין ואת היחסים בכלל. בלתי ניתן לעשות זאת בהתכתבות .

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

רן
    11/04/2013

בודאי שישנה תקוה אף פעם לא להתיאש אני כאן בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו