אשמח לעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעצה
    עדן
    28/03/2013

אני ובן זוגי כבר יוצאים יותר משלוש שנים,אנחנו מאד צעירים,אני בת 18 והוא בן 19..
    הוא הראשון שלי ואני הראשונה שלו..
    אנחנו מאד אוהבים אחד את השני,ונהנים מכל רגע יחד...
    אך ישנן שתי בעיות שמאד מפריעות לי בחיי המין..
    הראשונה-לעיתים בעת קיום יחסים יוצא לי מהפות רעש של הפחה(גזים) אך כמובן ללא ריח,כניראה זה מהטירוף המיני וההחדרה המהירה...אך זה נורא מביך!!
    למרות שבן זוגי כלל לא מתייחס לזה,ואני מבינה שזה בסדר מבחינתו,זה דיי מבאס אותי וזה קורה בעיקר כשאנחנו מחליפים תנוחות אז הוא יוצא מתוכי והרעש נשמע,וזה מוריד לי את כל החשק להמשיך בסקס..
    הבעיה השניה-כדי לגמור אני צריכה משחק מקדים מאד ארוך...המון ליטופים בכל הגוף,ונשיקות,וכל מה שמשתמע מכך..
    הבעיה היא שבן זוגי מקיים איתי משחק מקדים דיי קצר של דקה-דקה וחצי...ואז הוא כבר מחדיר,ומאד קשה לי לגמור ככה כי אני לא מגורה עד הסוף...
    אשמח לייעוץ מכם, תודה רבה :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעצה

הוספת תגובה

• אז ככה..

דפנה
    29/03/2013

אני בעצמי לא מומחית גדולה..ובעצמי נמצאת בקשר זוגי ומיני עם בן זוגי חצי שנה בסךהכל.. אבל לפי מה שזה נשמע זה טבעי לגמרי שיהיו לך מעין הפחות כאילו שאת קוראת לזה... זה באמת נובע מהחיכוך שם לפי מה שאני יודעת
    ולגבי הקטע של המשחק המקדים זה דיי ידוע שבנים מסוגלים לגמור הרבה יותר מהר מבנות.. מצד אחד זה דיי אישי ומשתנה מאחד לשני וגם אצל בנות.. אבל טבעי לגמרי שיקח לך הרבה יותר זמן ותצטרכי את כל הליטופים, הנגיעות והנשיקות בשביל להגיע לשלב הזה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו