מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהי או מישהו ניסו פעם מיסיונרית/15/03/2008
רק הפוך? כאילו הגבר מפסק קצת רגליו והאישה ניכנסת בין רגליו ושוכבת עליו ומבצעת את החדירה בדיוק כמו במיסיונרית רק שהאישה בתפקיד הגבר מישהי או מישהו פה ניסו את זה? אם כן איך היה?
אני מפחד שאם אבקש את זה מחברה שלי אם תיהיה לי היא תחשוב שזה מוזר או משהו מה דעתכם על זה?.תודה למי שיענה לי על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו אחלה תנוחה
16/03/2008בתנוחה הזו יש יותר לחץ על איבר המין הגברי וכך גם הגבר וגם האישה חשים באופן עוצמתי יותר את החיכוך.
אתה לא צריך לפחד לבקש את זה מחברה שלך כי זו בכלל לא תנוחה סוטה או קשה במיוחד.
תהנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיני לא משהו, אבל תמיד כדאי לגוון
ניסיתי הרבה17/03/2008אישית כגבר - הרבה פחות שליטה עצמית, נוטה לגמור יותר מהר. נחמד לצורך גיוון, אבל זה לא כמו בסרטים. יתכן ועונה על צורך של שליטה ע"י האשה, וכך נהנית. בספרים כתוב שמתאים לגבר עיף (אני לא משוכנע) או אימפוטנט (יתכן, יכולה לשחק עם שלו עד ש...). תנסי מותק, ואף יותר מפעם אחת, אין לך מה להפסיד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזיין את הגבר
אורית17/03/2008אנו עושים זאת הרבה פעמים
חברי שוכב ברגליים פסוקות על גבו, אני מחדירה את האבר שלו לתוכי, סוגרת ירכי בין רגליו
ואז אני זזה קדימה ואחורה כאילו אני מזיינת אותו
בגלל החיכוך הגבוה של האבר בתוכי אני גומרת תוך דקות, וממשיכה לזיין אותו עד שהוא גומר
תנוחה מטריפה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)