לא מאהבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מאהבת
    שירלי
    30/03/2013

הכרתי גבר בעבודה חמוד וכל פעם שניסה להתחיל איתי אמרתי לו שעד שאני לא מתגרשת אין מצב (ובלי שום קשר פיטרו אותי מהעבודה וחזרתי לאחר 7 חודשים שבהם התגרשתי) ופתאום הוא חזר אמר לי שהזמן הטיב איתי ונעשתי יפה יותר וכו ובנוסף שאל אם התגרשתי ואני כמובן אמרתי שכן!! הוא ביקש את הטלפון והבאתי לו - ורק אחכ הוא נזכר להגיד לי שהוא התחתן - הייתי בהלם, בערב הוא התקשר אלי ושאלתי אותו בשביל מה הוא צריך את הטלפון שלי והוא ענה בשביל שתהיה המאהבת שלי- אמרתי לו שהוא הגיע לכתובת לא נכונה והוא סיפר שהתחתן לפני שנה שאשתו בהריון והיא בשמירה (כלומר הוא התחיל איתי עוד שהיה חבר שלה!!)התחלנו לדבר קצת יותר ואכשהו הזמנתי אותו אלי ושכבנו (מהלך זה היה מס פעמים בודד) ומהרגע ששמעתי שאשתו ילדה אני לא מוכנה להיפגש איתו והוא מנסה כל פעם וכל פעם אני דוחה אותו בעיקר בשקרים ואמרתי לו שאני רוצה לסיים את הסגה הזו (לא מתאים לי להיות מאהבת) והוא אומר שלא (הוא לא מחליט רק אני) השאלה אך מסיימים את זה לגמרי?
    (אני לא אוהבת את המעשה שעשיתי, אך לא חושבת שפגעתי באשתו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאהבת

הוספת תגובה

• לא מאהבת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/04/2013

שירלי שלום,
    אם את לא מעוניינת בקשר אז פשוט אמרי זאת באופן ברור וחד . לפני כן עליך לברר עם עצמך מה בדיוק את רוצה? בתיאורך יש מסר אחד והתנהגות אחרת. על כן את צריכה להחליט מה טוב עבורך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו הבעיה

שירלי
    01/04/2013

זו בדיוק הבעיה שלי, אני רוצה להיות איתו לפחות עוד פעם אחת
    אבל מוסרית (עד כמה שזה באיחור) אני לא רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו הבעיה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/04/2013

טוב שירלי את צריכה להחליט בין המוסר לבין התשוקות שלך.
    אי אפשר גם וגם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו