מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מאהבתשירלי30/03/2013
הכרתי גבר בעבודה חמוד וכל פעם שניסה להתחיל איתי אמרתי לו שעד שאני לא מתגרשת אין מצב (ובלי שום קשר פיטרו אותי מהעבודה וחזרתי לאחר 7 חודשים שבהם התגרשתי) ופתאום הוא חזר אמר לי שהזמן הטיב איתי ונעשתי יפה יותר וכו ובנוסף שאל אם התגרשתי ואני כמובן אמרתי שכן!! הוא ביקש את הטלפון והבאתי לו - ורק אחכ הוא נזכר להגיד לי שהוא התחתן - הייתי בהלם, בערב הוא התקשר אלי ושאלתי אותו בשביל מה הוא צריך את הטלפון שלי והוא ענה בשביל שתהיה המאהבת שלי- אמרתי לו שהוא הגיע לכתובת לא נכונה והוא סיפר שהתחתן לפני שנה שאשתו בהריון והיא בשמירה (כלומר הוא התחיל איתי עוד שהיה חבר שלה!!)התחלנו לדבר קצת יותר ואכשהו הזמנתי אותו אלי ושכבנו (מהלך זה היה מס פעמים בודד) ומהרגע ששמעתי שאשתו ילדה אני לא מוכנה להיפגש איתו והוא מנסה כל פעם וכל פעם אני דוחה אותו בעיקר בשקרים ואמרתי לו שאני רוצה לסיים את הסגה הזו (לא מתאים לי להיות מאהבת) והוא אומר שלא (הוא לא מחליט רק אני) השאלה אך מסיימים את זה לגמרי?
(אני לא אוהבת את המעשה שעשיתי, אך לא חושבת שפגעתי באשתו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מאהבת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/04/2013שירלי שלום,
אם את לא מעוניינת בקשר אז פשוט אמרי זאת באופן ברור וחד . לפני כן עליך לברר עם עצמך מה בדיוק את רוצה? בתיאורך יש מסר אחד והתנהגות אחרת. על כן את צריכה להחליט מה טוב עבורך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הבעיה
שירלי01/04/2013זו בדיוק הבעיה שלי, אני רוצה להיות איתו לפחות עוד פעם אחת
אבל מוסרית (עד כמה שזה באיחור) אני לא רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הבעיה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/04/2013טוב שירלי את צריכה להחליט בין המוסר לבין התשוקות שלך.
אי אפשר גם וגם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)