מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות וקצת יותרחדשה16/03/2008
היי רציתי לשתף בבעיה מתמשכת שאני מתמודדת איתה. מנסה לפחות.
אני במערכת יחסים כמעט שנתיים שזה דיי מעט. ואנחנו גרים ביחד כמעט חצי שנה.
אנחנו לא שוכבים. ואני אומרת את זה כך באופן ישיר כי הדבר ישיר בינינו.
אנחנו הפסקנו לשכב כי חבר שלי סובל ממה שנקרא פז"מ. מה שמוביל לכך שאני לא מצליחה להגמור כי הסקס לא נמשך מספיק זמן עבורי. החלטנו לטפל בבעיה שהיה הדבר המתחשב מאוד מצד חבר של להחליט בהסכמתו שלא נשכב והוא יטפל מזה משך הזמן שאין אנו מקיימים יחסים בבעיה שלו שמשפיעה לטווח ארוך על טיב הקשר בינינו ועל האושר האישי שלי.
אני מודאגת זה מטריד עד כמה הדבר תקין
אני בקשר ידידותי עם ידיד מהעבודה שלי ואני כבר לא יודעת האם אני מתחילה לפקפק בקשר הזוגי שלי ומתחילה לחשוב על הידיד.
הבעיה האישית שלי בעניין יחסי המין שאני גם דואגת אני מתחילה לפחד לחשוב לשכב. אני מפחדת להרגיש מינית ככה ויצרית.
אני מרגישה קצת מבולבלת. אני לא יודעת מה להרגיש.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלת שאלות קשות
16/03/2008לדעתי את צריכה לנהוג כך:
1. בנוגע לבעיה שהוא גומר מהר, את צריכה להגיד לו שיעשה הכל בדחיפות כדי לטפל בבעיה. זה כלל לא תקין המצב הזה. היום יש מלא טיפולים קלים מאוד להשהיית השפיכה. חוץ מזה הוא חייב גם לענג אותך בדרכים אחרות - לדוגמה לרדת לך.
2. בנוגע לידיד, על זה את היחידה שיכולה לענות. את צריכה לשאול את עצמך שאלות כמו: האם אני אוהבת מאוד את חבר שלי? האם אני רוצה לגמור? האם אני אוהבת את הידיד? האם הידיד אוהב אותי ויהיה מוכן להיות חבר שלי?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא סיפרת מתי החבר שלך התחיל לטפל
אחד אחר18/03/2008בפז"מ. אם הוא לקח את העניין ברצינות והוא בטיפול כרגע אז תתאפקי עם הידיד. אבל עם הוא מושך את העניין ועדיין לא הלך להתחיל את הטיפול אז בצער רב אני חייב להגיד שמשהו דפוק אצלכם ביחסים.
לגבי הידיד. הדבר הגרוע ביותר לעשות זה לשכב עם מישהו מחוץ למסגרת מתוך חולשה רגשית. אם את בא לך עליו רוצה לשכב איתו בלי שום קשר לחבר שלך זה דבר שאת צריכה להחליט אבל אם זה נובע מתוך מצוקה רגשית אז אני אומר לך אל תעשי את זה. קודם תתפטרי מהחבר שלך וזאת בהנחה שהוא מזניח את העניין. אבל אם הוא נמצא בטיפול אז ,יקירתי, תני לו קצת זמן כי כנראה שאכפת לו. אם על כל מצוקה רגעית הנשים והגברים היו קופצים למיטה של אחר/ת אז העולם היה נראה כמו אורגיה מהסרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ramisex22/04/2008אני לא יודע עד כמה אפשר לסבול בחיי סקס לא כמו שצריך אני למשל לא הייתי יכול לחיות כך וכך אני אמליץ לך לעשות אבל ... אשמח לעזור לך ולהשלים לך את החסר בשמחה אני בן 27 מאיזור המרכז ונראה מצויין ואפילו לא אכפת לי שגם החבר שלך יצטרף אם תרצי אשמח תמיד לדבר איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס בזוגיות גרוע-זו התחלה גרועה
E22/04/2008בתור אחת שנשואה 15 שנה אחרי כל כך הרבה שנים אני חייבת לומר שהסקס הוא גורם מאד משפיע ואפילו אומר שהחשוב ביותר שפותר בסוף היום את בעיות המינוס הילדים והשיגרה אני ובעלי עם הסקס רק משתבחים עם השנים משנים תנוחות ומחדשים וכשהיינו חברים בכלל היינו חוגגים את עוד לא נשואה איתו וכבר אין סקס מה יהיה בעתיד אני מצטערת לומר אבל מה את צריכה את החבילה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
E22/04/2008כתבת שאתם שנתיים בזוגיות וזה לא כל כך הרבה זמן ואתם כבר חצי שנה לא שוכבים לא לשכב חצי שנה זה ים בזמן ואיך היה הסקס לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית כל...שאלה
שחר29/04/2008האם את אוהבת את בן זוגך? האם את רואה את עתידך איתו? במידה וכן, מה השאלה בכלל לגבי הבחור בעבודה? ברור שיש לך צרכים, אבל אני ממליץ לך לתעל אותם לערוצים נכונים.
לגבי הבעיה: אנשים רבים רואים באקט החדירה את העיקר בסקס. לדעתי זהו החלק השולי. נסו להאריך את המשחק המקדים. תתרכזו בך. אל תגעי בו באזורים שעלולים לעורר אותו מדי ונסי להרגע, להנות ולתת לו לספק אותך. שיקום הגבר שיגיד שיש דבר יפה יותר ממראה של אישה גומרת.
נסו לקיים חדירה רק כשאת כבר לא יכולה לחכות יותר, בתיזמון נכון, יש מצב שאפילו תצליחו לגמור יחדייו.
זהו בינתיים. בהצלחה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)