מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לומישהי16/03/2008
בעלי ואני שוכבים פעם בחודש ואנו נשואים די טריים ללא ילדים אני ממש סובלת מהלעשות?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה...
אלמוניתתת16/03/2008דברי איתו על זה על זה שזה מציק לך שאין לכם חיי סקס נורמליים
אני בטוחה שהוא יבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתי
מישהי16/03/2008איתו אלף פעם במקום להבין רק מאשים אותי או אומר המצב כמו שאמרתי כל פעם תרוץ אחר......לפעמים אומר את משחקת באוכל כשאת אוכלת....קונה דברים שלא צריך בחנות.....כל מיני שטויות מטופשות כאלה בפעם האחרונה אף העליב אותי כשאמר ריח הפה שלך הורג אותי ואז הלכתי לשני רופאי שיניים עשיתי ניקוי אבן אמרו לי השינים שלך בסדר גמור אין ריח במיוחד אז אני מנקה עכשיו לפחות 3 פעמים ביום כולל מי פה שכמעט שורף לי את הלשון מה שמעידד על חוזקו ואין שום שיפור ולהגיד לך האמת אני כבר מפחדת לדבר איתו מרוב שאני לא יודעת איזו הברקה תהיה לו הפעןם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי מאמי
אלמוניתתת16/03/2008למה התחתנת איתו?!?! את לא חושבת שזה לא מגיע לך? למה את נותנת לו להשפיל אותך?!
למה הוא התחתן איתך אם הוא עושה טובה שהוא מקיים איתך יחסי מין???
מצטערת אבל אני חייבת לשאול:יש סיכוי אולי שיש לו מישהי מהצד? אולי בגלל זה הוא שוכב איתך פעם בחודש?! כי אולי הוא כבר מסופק ממקום אחר.
אל תתני לזה להימשך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת
מישהי16/03/2008אין סימנים מחשידים לבגידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אגיד לך מה קרה לו
16/03/2008קרה לו מה שקורה, פחות או יותר לכל גבר אחרי שהוא מתחתן - הוא פשוט הפסיק להיות חרמן עליך.
זה נורא נורא עצוב אבל זה נכון. בחור אחד אמר לי את זה בפשטות (ותסלחו לי על השפה), הוא אמר: אנחנו כל החיים רוצים "כוס חדש".
וזה נכון, יש גברים שיותר ויש שפחות, אבל זה משהו אצלם בגנים - בהתחלה הם הכי חרמנים בעולם, אבל אח"כ הם יתחרמנו רק על אישה חדשה, משהו מרגש.
צר לי על מצבך ואין לי עצות בשבילך כיצד לטפל בבעיה.
אולי טיפול אצל סקסולוג יכול לעזור במקצת.
מקווה שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם
מישהי16/03/2008לא היה חרמן עליי בתקופת הכרותנו היו עליו הרבהה לחצים אז חשבתי שבגלל זה מסתבר שטעיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה לא מתאים לך..
אחד אחר20/03/2008מה הקטע הזה? למה רק גברים? אני רוצה להגיד לך שאתן הנשים בדיוק אותו דבר כמונו. רק פחות מודות בזה. חוץ מזה הבעיה של הבחור היא לא "כוס חדש" . פשוט כנראה הוא לא השלים עם זה שהוא נשוי ושנגמרו החגיגות וחיי הרווקות וזה מאד מלחיץ אותו. זה קורה אצל שני המינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)