מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ועוד כאביםלין17/04/2013
שלום רב,
אני פעילה מינית מזה כשלוש שנים, מאז ומתמיד עם בן זוג אחד, ללא קונדום ועם גלולות.
בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין- אני סובלת מכאבים. כל חדירה היא חדירה כואבת. ממש בכניסה ובצד ימין בסוף.
אני רטובה תמיד, זו לו הבעיה. ניסינו גם חומר סיכה- כלום.
נבדקתי הרבה פעמים אצל רופאת נשים והיא לא מוצאת כלום.
יש לי עבר של פטריות בנרתיק? אבל מזה כשנה כבר אין.
ניסיתי תרופות שונות וכלום לא עזר.
לפעמים אני מרגישה לחוצה כי יש לי מין תחושה של פיפי. מפה לשם, גיליתי שזו שפיכה נשית ולא פיפי (אין ריח, אין צבע ואחרי 10 דקות זה נעלם).
אבל עדיין אני לפעמים עוצרת את עצמי. אבל שוב, גם כשאני לא עוצרת ואני גומרת, אני לא כל כך נהנית. אין את התחושה של ה''וואאוו'', אלה פשוט תחושה של ''אוי, צריך לנקות''. הרבה יותר נהנית מגמירה חיצונית.
על כל פנים, תמיד כואב לי. מעטות הפעמים שאני לא מרגישה בכאב. אני נהנית מיחסי המין, אבל אני נכנסת לדיכאון כשאני צריכה לעצור את בן זוגי בגלל זה.
אשמח לטיפים או יעוץ, מה זה יכול להיות, ממה הכאב יכול לנבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ועוד כאבים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/04/2013לין שלום,
יש להפריד בין הרטיבות והכאב. הרטיבות היא בסדר גמור ויש נשים שמרטיבות יותר ואף מרטיבות בגמירה. הכאב שאת מתארת מקורו כנראה בבעיה של וגיניסמוס או
וולוודיניה :הינה מצב כרוני של כאב בפות, המלווה לעיתים בתחושת צריבה, שריפה, דקירה, גרוי מכאיב או גרד. עם הזמן, מביא הכאב להשלכות גופניות, מיניות ונפשיות.
נהוג להשתמש בהגדרה זו לאחר בירור רפואי יסודי ובתנאי שלא נמצאה סיבה אחרת הגורמת לכאב, כגון זיהום (פטריה, הרפס), מחלת עור או אלרגיה.
מאוד ממליץ לך לפנות לבדיקה אצל רופאת נשים שמתמחה בתפקוד מיני וכאב בקיום יחסי מין. אם את צריכה המלצה אוכל לעזור.
בברכה, ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
לין27/04/2013שלום רב,
אודה להמלצה ועזרה שלך.
כרגע אני חיילת.במידה ואתה יודע אם יש רופא שמטפל בחיילות - אשמח לדעת.
באם ואין רופא המטפל בחיילות, בעוד 4 חודשים אני משתחררת ואהיה בקופת חולים כללית, לכן אשמח אם תפנה אותי למישהו.
הרופאה שלי כל פעם חושדת לפטרייה, אבל זה לא מרגיש ככה.
אם אגש אליה ואגיד לה את.שאמרת פה, היא תוכל לעזור?
בכלל, יש לזה טיפול?
ממה זה נובע?
אשמח למידע בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן29/04/2013את יכולה לנסות בתל השומר, אני חושב שיש אפשרות בדיקה וטיפול מיני לחיילות במרכז .במידה ולא מסתדר לך דרך הצבא, את יכולה לפנות למרכז לשיפור התפקוד המיני של הכללית וביה"ח רמב"ם בחיפה. מהיכן את בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
לין30/04/2013אני מאיזור חדרה אבל עוד חצי שנה עוברת לאיזור המרכז.
אני אנסה בתל השומר, למרות שיכול להיות שאצליח להשיג הפנייה לרמב''ם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן30/04/2013בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)