מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה...לילי21/04/2013
שלום רב,
אני ובן זוגי יוצאים כבר 5 חודשים שנינו בגילאי ה24. ישנה בעיה שמטרידה אותי כבר תקופה, הוא מדי םעם נוהג להראות לי כל מיני סרטים ארוטיים שבהם מופיעות רק בנות או בחורה אחת (פורנו קל) ואיפלו בפגישה הראשונה שלנו אצלו בבית הוא העביר לערוץ האגו וכשביקשתי ממנו להעביר לערוץ אחר כמה פעמים הוא צחק וסירב ואמר שאננ אהיה יותר פתוחה והעביר רק לאחר כמה דקות ובקיצור ניסיתי לרמוז לו בעדינות שזה מפריע לי אל לא עזר .והיום הו שלח לי הןדעה עם סרטון שוב בחורה ערומה ובהודיה הוא מביא התלהבות מהבחורה ומבקש ממני לבצע בפגישה הבאה שלנו את מה שהיא עושה. ..זה פגע בי וניסיתי להסביר לו והוא אמר שהבעיה היא בי ושאני ךא פתוחה ופרימיטיבית(למרות שביחסי המין שלנו אני נןרא פתוחה ומוכנה להתנסות בכל מה שיגרום לי ולו הנאה והוא יודע את זה ) אז מה הסיבה שלו לצפות בסרטונים הללו ועוד להראות לי אותם בניגוד לרצוני.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/04/2013לילי שלום,
לא ברורה הסיבה, אך בכל מקרה אם הבחור בוחר להמשיך ולשלוח לך תכנים מיניים שלא מקובלים עליך למרות שביקשת שיפסיק- זו התנהגות פוגעת ולדעתי עליך לשקול את הקשר עם הבחור הזה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)