בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    לילי
    21/04/2013

שלום רב,
    אני ובן זוגי יוצאים כבר 5 חודשים שנינו בגילאי ה24. ישנה בעיה שמטרידה אותי כבר תקופה, הוא מדי םעם נוהג להראות לי כל מיני סרטים ארוטיים שבהם מופיעות רק בנות או בחורה אחת (פורנו קל) ואיפלו בפגישה הראשונה שלנו אצלו בבית הוא העביר לערוץ האגו וכשביקשתי ממנו להעביר לערוץ אחר כמה פעמים הוא צחק וסירב ואמר שאננ אהיה יותר פתוחה והעביר רק לאחר כמה דקות ובקיצור ניסיתי לרמוז לו בעדינות שזה מפריע לי אל לא עזר .והיום הו שלח לי הןדעה עם סרטון שוב בחורה ערומה ובהודיה הוא מביא התלהבות מהבחורה ומבקש ממני לבצע בפגישה הבאה שלנו את מה שהיא עושה. ..זה פגע בי וניסיתי להסביר לו והוא אמר שהבעיה היא בי ושאני ךא פתוחה ופרימיטיבית(למרות שביחסי המין שלנו אני נןרא פתוחה ומוכנה להתנסות בכל מה שיגרום לי ולו הנאה והוא יודע את זה ) אז מה הסיבה שלו לצפות בסרטונים הללו ועוד להראות לי אותם בניגוד לרצוני.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

• בעיה... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    21/04/2013

לילי שלום,
    לא ברורה הסיבה, אך בכל מקרה אם הבחור בוחר להמשיך ולשלוח לך תכנים מיניים שלא מקובלים עליך למרות שביקשת שיפסיק- זו התנהגות פוגעת ולדעתי עליך לשקול את הקשר עם הבחור הזה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו