בעית זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זקפה
    אורן
    21/04/2013

שלום שמי אורן ואני בן 22 בחור בריא בכושר טוב..כמעט כל חיי סבלתי מבעיות זקפה עכשיו החלטתי שאני תופס את העניין ברצינות ומטפל בזה...הלכתי לאורולוג והוא בדק אותה ועשה לי בדיקות דם ואמר לי שאני בריא ונתן לי כדורי לויטרה ואמר לי שזה זמני וזה עובר עם הכדורים..אני לוקח את הכדורים הם כן עוזרים ומאד מגבירים את הזקפה אבל זה לא עוזר לי אני מגיע למצב שאני חייב לקחת את הכדורים בשביל לקיים יחסי מין נורמליים..אני באמת כבר לא יודע מה לעשות..יש לי זקפה בבוקר ובמקרים מוזרים..לפעמים אני חושב שהגוף שלי שולט בזה בעצמו כשהוא רוצה אז הוא עושה זקפה וכשלא אז לא ..רוב הפעמים שאני מנסה לקיים יחסי מין עם בת זוגתי זה לא הולך..זה ממש מייאש אותי ואת בת זוגתי...אשמח אם תעזרו תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית זקפה

הוספת תגובה

• בעית זקפה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    21/04/2013

אורן שלום,
    על פי הפרטים שכתבת, נראה שמדובר בבעיה על רקע נפשי רגשי ולא בעיה רפואית גופנית. ממליץ לך לפנות לפגישה וטיפול אצל מטפל/ת מיני מוסמך כדי להתגבר על הקושי. זה לא נכון לתת עצות באינטרנט ללא ברור מעמיק יותר. הקושי שאתה מתאר מוכר ויש לכך פתרון. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו