צריכה חוות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה חוות דעת
    מיכל7
    17/03/2008

היי. אני בת 25 , היה לי חבר רציני בגיל18 שרוב הנסיון המיני שלי שמור אליו.

יש לי חבר מזה מס' חודשים. עוד לא שכבנו, אנחנו עומדים לשכב.. אמרתי לו שאני לא על גלולות ושאני מבקשת ממנו שיגמור בחוץ (אני פוחדת שמא יהיה חור בקונדום בזמן החדירה) אף פעם לא לקחתי גלולות בחיי, וכך גם היה הסקס שלי עם החבר הראשון - גמירה בחוץ עם קונדום .

להפתעתי , הוא אמר לי שאם זה ככה, אז הוא אפילו מעדיף לא לשכב כי אין שום הנאה אם הוא גומר בחוץ, הגמירה היא רק טכנית והלכה כל ההנאה,, הוא אמר שכל ההנאה היא שהוא גומר בתוכי.. ואם ככה הוא מעדיף שאני כבר יעשה לו ביד!!

האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה חוות דעת

הוספת תגובה

• כל אחד ומה שהוא אוהב

17/03/2008

יש הגיון במה שהוא אומר - לגמור בפנים זה הרבה יותר כיף. אני חושבת שאת קשוחה מדי איתם.
    אם הוא עם קונדום לגיטימי לגמור בפנים. הסיכוי שהקונדום יקרע וגם שהזרע יקלט ויכניס אותך להריון הוא אפס אפסים.

תהנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסלחי לי מיכל אבל...

אחד אחר
    18/03/2008

החבר שלך חתיכת טמבל ,אנוכי וחסר ידע בסיסי בסקס. ואני לתומי חשבתי שההנאה בסקס מגיעה ממקום הרבה יותר עמוק. בעיני הנאה מסקס היא בעיקר מהתחושות, מהאינטימיות, מהקירבה והלהט שבאקט ולא מהמיקום הגאוגרפי של הזין בזמן הגמירה. אפילו אם היה מדובר בסתם זיון חד פעמי אין שום סיבה להתנהגות כזאת מצידו .אם הוא מעדיף שתעשי לו ביד במקום לשכב איתך אז האמת אם הייתי במקומך הייתי מעיף אותו לעזאזל כי הבחור כנראה לא מבין שאת אישה ולא בובת מין על בטריות. מצטער על גסות אבל גברים כאלה מרגיזים אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור לי שאת אישה לכן את לא מבינה

גבר
    18/03/2008

כל הכייף זה לגמור בפנים ולגמור בפנים בלי קודנדום(גלולות) בכלל תענוג שאין דומה לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור לי שאתה לא יודע מי אני.

אחד אחר
    20/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי...

אלמוניתתת
    18/03/2008

אני וחבר שלי עושים סקס עם קונדום ואני לא לוקחת גלולות בשום פנים ואופן את הקונדום הוא שם כשהוא מרגיש שהוא רוצה לגמור וזה לא גורם לנו להפרעה אנחנו נהנים בכל זאת,
    ההנאה לא קשורה בזה שהוא יגמור לך בפנים,זה שטויות.
    ואם הוא לא מוכן לעשות ככה סקס זו בעיה שלו שישאר בלי סקס.
    תעמדי על שלך.
    ושיעשה ביד לעצמו!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה רע בגלולות? ואתן לא עושות טובה

/
    18/03/2008

בסקס וזה לא "הבעיה שלו" סקס רע זה הבעיה של שניכם,אם הגישה של הסקס הוא ענינו של הגבר את רק מפסידה מיזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו