מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה חוות דעתמיכל717/03/2008
היי. אני בת 25 , היה לי חבר רציני בגיל18 שרוב הנסיון המיני שלי שמור אליו.
יש לי חבר מזה מס' חודשים. עוד לא שכבנו, אנחנו עומדים לשכב.. אמרתי לו שאני לא על גלולות ושאני מבקשת ממנו שיגמור בחוץ (אני פוחדת שמא יהיה חור בקונדום בזמן החדירה) אף פעם לא לקחתי גלולות בחיי, וכך גם היה הסקס שלי עם החבר הראשון - גמירה בחוץ עם קונדום .
להפתעתי , הוא אמר לי שאם זה ככה, אז הוא אפילו מעדיף לא לשכב כי אין שום הנאה אם הוא גומר בחוץ, הגמירה היא רק טכנית והלכה כל ההנאה,, הוא אמר שכל ההנאה היא שהוא גומר בתוכי.. ואם ככה הוא מעדיף שאני כבר יעשה לו ביד!!
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל אחד ומה שהוא אוהב
17/03/2008יש הגיון במה שהוא אומר - לגמור בפנים זה הרבה יותר כיף. אני חושבת שאת קשוחה מדי איתם.
אם הוא עם קונדום לגיטימי לגמור בפנים. הסיכוי שהקונדום יקרע וגם שהזרע יקלט ויכניס אותך להריון הוא אפס אפסים.
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסלחי לי מיכל אבל...
אחד אחר18/03/2008החבר שלך חתיכת טמבל ,אנוכי וחסר ידע בסיסי בסקס. ואני לתומי חשבתי שההנאה בסקס מגיעה ממקום הרבה יותר עמוק. בעיני הנאה מסקס היא בעיקר מהתחושות, מהאינטימיות, מהקירבה והלהט שבאקט ולא מהמיקום הגאוגרפי של הזין בזמן הגמירה. אפילו אם היה מדובר בסתם זיון חד פעמי אין שום סיבה להתנהגות כזאת מצידו .אם הוא מעדיף שתעשי לו ביד במקום לשכב איתך אז האמת אם הייתי במקומך הייתי מעיף אותו לעזאזל כי הבחור כנראה לא מבין שאת אישה ולא בובת מין על בטריות. מצטער על גסות אבל גברים כאלה מרגיזים אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שאת אישה לכן את לא מבינה
גבר18/03/2008כל הכייף זה לגמור בפנים ולגמור בפנים בלי קודנדום(גלולות) בכלל תענוג שאין דומה לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שאתה לא יודע מי אני.
אחד אחר20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי...
אלמוניתתת18/03/2008אני וחבר שלי עושים סקס עם קונדום ואני לא לוקחת גלולות בשום פנים ואופן את הקונדום הוא שם כשהוא מרגיש שהוא רוצה לגמור וזה לא גורם לנו להפרעה אנחנו נהנים בכל זאת,
ההנאה לא קשורה בזה שהוא יגמור לך בפנים,זה שטויות.
ואם הוא לא מוכן לעשות ככה סקס זו בעיה שלו שישאר בלי סקס.
תעמדי על שלך.
ושיעשה ביד לעצמו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה רע בגלולות? ואתן לא עושות טובה
/18/03/2008בסקס וזה לא "הבעיה שלו" סקס רע זה הבעיה של שניכם,אם הגישה של הסקס הוא ענינו של הגבר את רק מפסידה מיזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)