חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    חגית
    22/04/2013

שלום רב
    אני בת 30 נשואה חמש שנים ואמא לילדה בת 3.
    מאחרי הלידה אני חושבת איבדתי בהדרגה כל חשק לשכב עם בעלי. מבחינתי לא לשכב חודשים,עליו כמובן זה לא מקובל וזה גורם לנמןן אי נעימויות. אנחנו שומרים נידה ושבועיים בחודש גם ככה לא קיים שום מגע פיני בנינו ומבחינתי גם אחרי המקוה לא לקיים יחסים איתו.הוא מצידו משקיע וביום של הטבילה מציע את המיט ,קונה לי מתנות של קרמים וכו,כרטיסי ברכה ובזמן שאני במקוה הןא מארגן ומסדר את הקרקע ואני מגיעה וכל חודש מאכזבת אותו מחדש. מספיק לי שהוא מחבק ומלטף,לא מרגישה שצריכה יותר מזה.זה כל חודש אותו דבר ויוצא שאנחנו שוכבים פעם בשלושה חודשים כי כבר ממש לא נעים לי ממנו,כשאנחנו שוכבים אני מצליחה להנות ולגמור אבל גם זה קשה לי ולוקח זמן ואני גומרת רק מחיכוך ולפעמים אני כבר מתעייפת ורוצה להפסיק והוא מנסה לשכנע שאמשיך.גם החדירה כואבת לי כל פעם מחדש. אני מרגישה לפעמים שאני כבר לא נמשכת אליו והוא חוזר ושואלאם אני אוהבת אותו ואני עונה לו שכן,כי אני באמת אוהבת אותו. אני עכשיו בתקופה של טיפול נוגד דיכאון ומבינה שזה יכול להוסיף אבל הבעיה החלה הרבה לפני הכדורים. מרגישה שכל המושא הזה מעיק עליי,לא יודעת כבר מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    22/04/2013

חגית שלום,
    לא רק הכדורים נוגדי הדיכאון פוגעים בחשק ובאורגזמה, אחד התסמינים של דיכאון הוא פגיעה בחשק ובהנאה המינית. ממליץ לכם לפנות לטיפול מיני זוגי על מנת לברר את הנושא. אם את לא נמשכת לבעלך וזו הסיבה להיעדר חשק מיני או שיש עוד סיבות. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו