מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסופקתבת 2025/04/2013
שלום
אני בת 20, התחתנתי לפני כשנה וחצי, ולפני תשעה חודשים נולדה לנו בת מקסימה.
החשק המיני שלי תמיד היה גבוה,
בהיותי בתולה, אוננתי הרבה. כשפגשתי את מי שעתיד להיות בעלי, יכולתי לשכנע אותו לשכב עד 6 פעמים ביום, ורציתי יותר אבל הוא לא היה מסוגל. בהריון, לא תאמינו אבל החשק שלי עלה עוד יותר!
כשנכנסתי להריון בעלי עבר לבסיס אחר, ולא עמד בקצב, היומיות התישו אותו והוא חזר עייף ועצוב הביתה אבל בכל זאת היינו שוכבים לעתים קרובות ונהנים.
אחרי הלידה איבדתי את החשק, זמן רב אחרי משכב הלידה התחלנו לשכב שוב אבל בתור צורך בסיסי, פעם בכמה שבועות, מהר וגרמנו.
אבל בחופש פסח, בעלי היה שבוע ימים בבית עם אנרגיות מחודשות והחשק התעורר שוב!
ניצלנו כל רגע שהילדה ישנה או הייתה אצל ההורים, כמובן שלא בקצב שהיה לנו לפני ההיריון אבל הוא ניסינו.
והנה הוא חזר לצבא, ליומיות המתישות שלו, ואני כל היום ישבתי בבית, חרמנית ומפנטזת, רוצה הרבה יותר ממה שהוא מסוגל לתת, או כל גבר אחר אולי.
הסקס שלנו הפך לסקס של סופי שבוע, גם קצר, כי פתאום מצא העדפה במשחקי מחשב ושינה, וכל דבר שהוא לא סקס.
אתמול הייתה לנו שיחה, הוא אמר שאני מתישה אותו, שהוא לא מצליח לעמוד בקצב שלי. שהוא חרמן אבל לא כמוני, הוא מעדיף לבזבז את הזמן הפנוי שלו על שטויות ולא מאמץ גופני. הוא אמר שרע לו עם זה שהוא לא מספק אותי, שהוא לא מסוגלת לתת לי יותר מפעם אחת, שלפעמים הוא גומר מהר מידי ואני לא. הוא הציע שאולי אני צריכה למצוא גבר אחר לשכב איתו (סוג של מערכת יחסים פתוחה?)
הזדעזעתי ונפגעתי מהרעיון שהוא מציע לי לבגוד בו. אני יודעת שהוא רוצה רק בטובתי, וכמו שהוא אמר, אנחנו כל החיים מחפשים את הסיפוקים האלה כדי להיות מאושרים ולכייף, אז למה שאני לא אקבל יותר?
אני לא רואה את עצמי שוכבת עם גבר אחר כי בעלי לא מספק אותי.
אמרתי לו שאני רוצה לגוון בתנוחות, בצעצועי מין, משחקי תפקידים, אולי אפילו לנסות שלישיה.
הוא טוען שאין לנו זמן וכסף לאלה, והוא לא רואה את עצמו בשלישיה. מבחינתו עם זאת תהיה עוד בחורה, הוא יגמור מהר מידי. ועם גבר הוא פשוט יאבד את עצמו ולא ידע מה לעשות.
אני כל הזמן על קוצים ליד בעלי, הוא בן אדם במשקל קצת גבוה ולמרות שהוא נראה הכי בטוח בעצמו ושמח כלפי חוץ, מי שמכיר אותו יודע כמה ירוד הביטחון העצמי שלו.
אני עושה הכל כדי לא לפגוע בו, אבל הוא בכל זאת מבין שאני רוצה פעם נוספת ולא מסוגל לתת לי, ומפיל את זה על המצב הגופני שלו ושונא את עצמו.
כתבתי את כל זה כאן כי אין לי עם מי להתייעץ ואני מעדיפה לעשות את זה בצורה אנונימית בפורום ואולי למצוא פתרון לי ולבעלי מאשר שהדברים האלה יגיעו אליו.
גם הייתי חייבת לפרוק איפשהו את הבעיות האלה בתקווה לקבל עצה או דעה אמיתית
יש לי כמה שאלות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
בת 2025/04/2013קודם כל, איך אנחנו יכולים להגיע לפיתרון כשאני כל כך רוצה בסקס אבל הוא מעוניין הרבה פחות?
האם באמת כדאי לחשוב ברצינות על האפשרות להיות עם מישהו אחר בנוסף למערכת היחסים שלנו? הרעיון הזה קצת מזעזע אותי ומרגיש לי כמו בגידה. אני חושבת שלמרות שהוא משדר חיוביות רבה לרעיון, זה בכל זאת יפגע בו כי זה כמו להגיד לו "כן, לא סיפקת אותי אז הלכתי לאחר"
לגבי צעצועים ומשחקי תפקידים זה ברור. אבל שלישיות, איך זה עובד? איפה מוצאים? האם כדאי עם ידיד או ידידה שמכירים או שזה מגדיל את הסיכון שמישהו יתאהב וכל המערכת יחסים תתמוטט? איך משכנעים אותו? אתם חושבים שיהיה לו קל יותר עם בחור או בחורה?
אנחנו מאד סומכים זה על זה, כך שאם באמת יעלה שלישיה על הפרק, זה לא שמישהו מאיתנו יקנא או יפחד שזה יהרוס את המערכת יחסים. אנחנו אוהבים זה את זה, ורק רוצים טוב זה לזה.
תודה מראש על תשובתכם
ואשמח עם בנוסף לכך, תפנו אותי אולי למומחה שיכול לייעץ בנושאים כאלה, כי אני לא בדיוק מכירה.
נ.ב- שמעתי על טנטרה, ורציתי לשאול האם יש שיעורים כאלה בארץ ואילו עוד שיעורים יש בנוסף לכך שיכולים לשפר את חיי המין?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/04/2013לבת 20 שלום,
יחסי מין מעבר להיותם יחסים הנותנים מענה לצרכים פיזיים ואינטימיים הם אפיק תקשורת ביחסים הזוגיים.
בשלב הנוכחי בחייכם יש פערים בחשק המיני, הצרכים שלכם שונים ואצ=תם לא מצליחים לגשר על הפערים האלו
הרעיון של שלישיה, שעל פניו ניראה כרעיון שיכול להוסיף גיוון ורענון למין עצמו , כשיהפוך למציאות הוא יביא כניראה להרבה מאד מתח וקשיים.
יחסי המין בם לא רק כמות אלא גם איכות, גיוון , פתיחות בתנוחות, במיקום ועוד ועוד..
לימוד טנטרה יחדיו יכול להביא לפתיחות בינכם ולהעשרה של חיי המין.
בכל אופן, ניראה שכדאי מאד שתפנו ליעוץ מיני/ זוגי כדי שהמשבר הוכחי יהיה למנוף ליחסים בינכם.
רותי בן-ציון שכטר4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות
בת 2025/04/2013מדוע את חושבת ששלישיה תביא לנו למתח וקשיים?
אנחנו מאד פתוחים זה עם זה, ובעבר כשבאמת התאפשר לנו (בעיקר לפני התינוקת) מאד גיוונו.
יחסי המין שלנו איכותיים, מלאים באהבה ותשוקה, הוא לגמרי מבין אותי ומביא אותי מדי פעם למולטי אורגזמות. אבל אני מרגישה שפיזית, זה לא מספיק לי, אני זקוקה ליותר.
לגבי הייעוץ הזוגי, היכן ניתן למצוא והאם זה יתאפשר כלכלית לזוג צעיר ונשוי שמרוויח פרוטות בחודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/04/2013לבת 20 שלום,
שלישיה אפשרית לעיתים רחוקות מאד מאד, נדרשת כך יכולת מיוחדת להפריד בין המיניות לזוגיות לחלוטין, את בטוחה שיש לשניכם את היכולת הזו?
עפ"י רב אחד מבני הזוג מאד פגוע מהבחירה בשלישה וקשה לתקן את היחסים.
טיפול אפשר לקבל דרך קופ"ח , למשל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות
בת 2025/04/2013אני חושבת שאני הייתי מסוגלת אבל אני כלל לא בטוחה לגבי בעלי.
מה אני צריכה לעשות כדי לקבל ייעוץ מיני מקופת חולים? פשוט לגשת למזכירות ולשאול?
האם הדבר אפשרי למרות שבעלי משרת בצבא ולא שייך כרגע לשום קופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/04/2013שלום,
גם כאשר בעלך בצבא הוא חבא באחת הקופות...
יתר על כן יתכן מאד והוא זכאי לטיפול רגשי דרך משרד הבטחון, בתוך הסל הזה יש טיפול זוגי ואולי גם טיפול זוגי/ מיני..
בכל הקופות יש רשימות של מטפלים תתענייני מי המתאים לכם ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)