יבשה בטירוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבשה בטירוף
    ל.ח
    28/04/2013

שלום אני בת 30 אמא לשתיים. את הקטנה אני מניקה בלילות כבר חודשיים פחות או יותר החשק המיני שלי הוא אפסי וגם אם אני מנסה להיות עם בעלי אני יבשה וכמובן שכואב וברור שבעלי מתבעס עליי והרבה פעמים הוא פשוט מוותר ואנחנו לא ממשיכים. אני לוקחת גלולות סרזט. אני אשמח לשמוע מה דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבשה בטירוף

הוספת תגובה

• יבשה בטירוף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/04/2013

שלום ,
    את חודשיים אחרי לידה, כפי הניראה עדיין כמה להיניק בלילות וכניראה עייפה.
    אין לך חשק מיני, וזה די ברור ומובן בשלב הנוכחי של חייך, זאת התשובה להיעדר הרטיבות בנרתיק.
    כשתתאוששי מהלידה , תחזרי לכוחות שלך, יחזור גם החשק המיני ואיתו הרטיבות בנרתיק. אין קשר לגלולות
    חזרה "נורמלית" לחיי מין אורכת בין שלושה חודשים לשנה אחרי לידה
    רות בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה יבשה בטירוף

ל.ח
    29/04/2013

היי, כוונתי הייתה שמזה כחודשיים אין לי חשק מיני ואני יבשה. אני שנה וארבעה חודשים אחרי לידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה יבשה בטירוף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/04/2013

שלום לך,
    מה קרה שהחשק המיני ירד? יש הרבה מאד סיבות לירידה בחשק המיני: עייפות גדולה, עומס, הקשר בינך לבין בעלך השתנה והשינוי פוגע בחשק שלך... מה קרה בחודשיים האחרונים? את בריאה?
    החשק המיני הוא ססמוגרף לבריאות הפיסית, המינית , נפשית ליחסים בינו לבינה וכשמשהו לא תקין החשק נפגע
    אולי כדאי לך להתייעץ עם מישהו? לפתוח את הלב לעשות סדר ברגשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו