סקס אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס אנאלי
    גדי
    17/03/2008

אני תוהה האם בנות גם נהנות מהחדירה האנאלית או אם זה כואב וכן איך אפשר לחדור בלי שזה יכאב במידה שזה כואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס אנאלי

הוספת תגובה

• שאלת השאלות

17/03/2008

בדרך כלל זה כואב, ובנות לא כל כך נהנות מזה, אבל ישנן בנות שכן נהנות מזה.

כדי להקל על הכאב צריך להשתמש בהרבה חומר סיכה, וצריך לעשות את זה מאוד לאט.

אפשר לעשות את זה בשלבים. כל פעם ששוכבים לנסות קצת יותר עמוק. כמו כן הבחורה חייבת להיות רפויה ומשוחררת ולא מפוחדת.

זאת ועוד, מומלץ שהיא תאונן בזמן שאתה עושה את זה כדי שהיא תתרכז גם בהנאה מהאוננות.

נראה לי שיהיה לך קצת קשה למצוא מישהי שתעשה את זה, אבל כאמור יש בנות שעושות את זה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדולינה, בדולינה, כמה שאת טועה...

סקרן
    19/03/2008

ובגדול! מסתבר שיש לא מעט נשים שמתות! אבל מתות על מין אנאלי. אפילו כאן בפורום הכרתי 2 שממש אהבו את זה, ובלי שיכנועים שלי, הן ביקשו את זה. תאמיני לי שהכל בראש. אחרי החדירה הראשונה זה כבר יותר קל, גם פסיכולוגית וגם פיזיולוגית... ולא, לא חייבים חומר סיכה, יש לשון רטובה, שמרטיבה את החור, בחוץ ובפנים, ויש אצבעות שעוזרות, ואז אפשר מהאנאלי להנות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה גברים אוהבים ודורשים סקס אנאלי,

שירז
    21/12/2010

חשבתי , שהגבר שלי אוהב רק אותי, מתברר שיש לו כמה נשים, שהוא הולך אליהם קבוע,, ומכל אחת הוא מוציא את המקסימום... רק לנוחיות שלו.. מה שהוא יכול להוציא מהן.. מה טוב לרב פינוקי אהבה.. הוא רק משקיע ורבלי..... מוכר אשליות ,, ועד שמגלים את זה זה לוקח זמן , ואז הוא נוטש יחסית בקלות יש לו אחרות.... בתחילה הוא עושה הכל כדי שיתאהבו בו... ואז הוא מנצל רגשית..... חיצוני הוא נראה גבר .. בן55 ולנאיביות כמוני זה לוקח זמן להבין... הוא מעדיף מבוגרות שהן לבד וזקוקות לחברה של גבר...והטענה שלו שהוא עושה רק טוב .... ושהוא מכור לסקס... והעניין שהוא מזמן כבר לא בכושר.. אז הדרישות שלו עולות... כמו סקס אנאלי.. ולעשות מה שנעים לו.. הוא לא יעשה הכל מה שאשה אוהבת... להתפטר ממנו זה לא קל.... זה אחרי ההתאהבות" מרגישים באמת לבד ונבגדת.. וחבל על הזמן ,, במיוחד בגיל מסויים... עובד על הנשים ...בגישה שלו השקטה.. בלחלק אהבה... בלי שום מחר..... היום אני בא לשעתיים שלוש.. ואני הולך.. מחר אני הולך לשרה... ומחרתיים לאושרת.. וככה זה ...את לא מרוצה יש אחרות.. וכל זה בא אחרי כמה שנים....יותר ויותר בגלוי .. בתחילה חושבים שאלה סתם דיבורים .. וכך הוא מתנקה שהוא אומר את האמת ,, ולאחר מכן הכל כבר מאוחר.ואיזה הכזבה.. והרגשה של ריקנות עולה גם אחרי 4 \5 שנים עם הפסקות..להעיף ....או ללמוד לקחת מה שיש... בנתיים ...שנמשך בלי מחר ובלי כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס אנאלי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    21/12/2010

גדי שלום,
    כמו בכל דבר בסקס , יש בנות שנהנות מסקס אנאלי ויש כאלו שלא. וכמו בכל דבר בסקס יש לבדוק לברר ...
    סקס הוא ערוץ תקשורת ולכן ,צריך להדבר בין בני הזוג על הענין כמו על שאר יחסי המין.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו