ירידה במשיכה המינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשיכה המינית
    עמיר
    01/05/2013

אנו זוג בני 33 עם תינוק בן שנה וחצי.
    נשואים 5 שנים.
    החיים שלנו מאוד עמוסים ואנו כמעט תמיד עיייפים מתלאות היום.

חיי המין שלנו ירדו עליות ומורדות ניתן לומר שבתחילה אישתי יותר יזמה ולאט לאט ירד לה החשק המיני ובשנתיים האחרונות לא יזמה כלל, אני יוזם מתי שאני מרגיש צורך.

עברנו שנתיים של משבר שלא קשור לזוגיות שלנו אלא ריבים במשפחות והדבר השפיע מאוד על מצב הרוח שלנו.

הדברים בחצי שנה האחרונה קצת נרגעו וכרגע ניתן לומר שיש שקט יחסי, לפני 4 חודשים החלה אישתי להתלונן שהיא לא נמשכת אלי בד בבד היא קראה את הספר 50 גוונים של אפור והרגישה פתאום ניצוץ של מיניות שהיה כבוי אצלה.. הדבר כמובן העלה אצלה המון שאלות.

כרגע אנו שוכבים בתדירות נמוכה היא באה לידי אורגזמה ואין בעיה של יובש כלומר היא מצליחה להיכנס לעניינים.

בעת האקט עושה רושם שהיא בתוך זה אבל בראש משהו מושך אותה וגורם לה לומר שהיא לא נמשכת אלי..

למעט בעיה המשיכה היחסים בנינו טובים מאוד עם הרבה אינטימיות אהבה ערבות הדדית ותקשורת טובה.

היא בנוסף מתלוננת שסוג האהבה שלנו קצת הלך לאיבוד והיא מרגישה סוג של אהבה לאח או אהבה לחבר קרוב או אמא לבן כלומר אהבה גדולה שקצת מבלבלת את היצרים

לדעתי היא פתאום גילתה את המיניות שלה ובא לה לחוות דברים שהיא לא בטוחה שיכולה לחוות איתי, העניין הוא שבאמת עברנו משברים והיום אני במקום שיכול לתת לה מה שלה נתתי לה קודם.

עקב המצב היא מעמידה את הנישואים שלנו במבחן שאלה, היא מעוניינת ללכת לטיפול ולנסות לעבוד על הדברים כך גם אני
    שאלותי ברשותכם;

1. מה ניתן לעשות?
    2. האם תשוקה יכולה לבוא וללכת, כלומר מה שאני חושב ומרגיש היום לא דומה למה שהרגשתי לפני שנה האם יכול להיות שהדברים יכולים להשתנות במימד הזמן.
    3.האם נדרש טיפול מיני בלבד או כדאי לשלב משהו זוגי פסיכולוגי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשיכה המינית

הוספת תגובה

• ירידה במשיכה המינית - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    01/05/2013

שלום עמיר,
    התשובה בתוך השאלה... כן כדאי מאד ללכת לטיפול. והנכון יהיה טיפול זוגי/ מיני. כלומר, לתת מענה משולב לשני היסודות המרכזיים האלו.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו