פרידה וסקס לא מספק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה וסקס לא מספק
    דפנה
    04/05/2013

אני בת 42 נפרדתי ממאהב שהכרתי במסגרת כנס בעבודה לפני שלושה חודשים מהסיבה שאשתו התחילה לחשוד ולנהל מעקבים אחריו. היינו יחד במשך 3 שנים והסקס היה מושלם, הכי טוב שהיה לי אי פעם. הגעתי לגבהים ואורגזמות מטורפות. רוח הנעורים חזרה אלי ונראיתי מעולה, הרגשתי סקסית. אני לא מעוניינת להכיר מאהב חדש מאחר ולפניו הכרתי כמה ואף אחד מהם לא היה טוב כמוהו עד כדי כך שעם בעלי נהניתי יותר וניתקתי את הקשר איתם. זה היה קשור לחיבור ביננו נטו שהיה פיזי ומנטלי. אני מרגישה בחוסר הזה של הנשיקות המטריפות, המגע המשגע, החופשיות שהרגשתי איתו והדברים הלא שגרתיים שעשינו יחד. הסקס עם בעלי לא רע אבל גם לא מרגש אלא יותר טכני וממוקד מטרה בלי יותר מידי נשיקות ומשחק מקדים. אני לא מרגישה את תחושת הסיפוק שהרגשתי איתו ואני שואלת את עצמי האם פשוט להשלים עם זה שככה זה? האם יש דרך כלשהי לשנות את הסקס הבינוני בבית אחרי שנים?
    מדגישה שאין בכוונתי להכיר מישהו חדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה וסקס לא מספק

הוספת תגובה

• פרידה וסקס לא מספק - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/05/2013

דפנה שלום,
    "יחסי מין הם מין של יחסים", על כן מאוד קשה ואולי בלתי אפשרי להשוות את הכימיה, היחסים ההתאהבות והתשוקה המדהימה שהייתה לכם בקשר עם המאהב, לקשר הממושך, החוקי, הלא מסתורי ושאינו סודי עם בעלך. יש אפשרות לשנות ולגוון, אך אני לא חושב שאפשרי יהיה להגיע לגובהים ולמחוזות שאותם חווית עם המאהב . בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו