האם לבגוד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לבגוד?
    סברינה
    06/02/2007

שלום לכם. קצת מוזר לי לכתוב בפורום הזה אבל אני חייבת לפרוק את אשר על ליבי. אני בת 30, נשואה לבעל נפלא ואמא לפעוט. הנישואים שלי בסדר גמור, הסקס טוב וכו' אבל ... אני מתחילה לפזול הצידה. בעלי היה החבר הראשון שלי והמאהב הראשון שלי למרות שבאמצע נפרדנו והיו לי אחרים, והיום, אחרי 3 שנות נישואים וילד עולות לי מחשבות שאני לא שלמה איתן אך לא יכולה להתעלם מהן. אני מחפשת ריגושים וזה שאני נראית טוב וגם משדרת סקס- מושך אלי מחזרים. יש בחור אחד שאני לומדת איתו וגם מפלרטטת איתו ואני תוהה מה אם..הוא גם רומז בכיוון כל הזמן.
    אני כל הזמן חושבת שהריגוש לא שווה את זה ושאני עלולה להפסיד הכל ומצד שני- מה נעשה בלי ריגושים? מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לבגוד?

הוספת תגובה

• תגובה לסברינה.

תמיר
    07/02/2007

סברינה,האים שווה הסיכון שאולי תאבדי את אבי ילדך ?
    אם זה רק סטוץ,תאמיני לי שלא כדאי,תשפרי את הזיונים עם בעלך,תוספי
    כל מני מקומות משוגעים לעשות את זה,עשי הכל רק לא לאבד את היקר לך מיכול. שלך תמיר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סברינה.. כמה ריגושים ניסית עם בעלך?

אוהב לאהוב
    07/02/2007

היי סברינה,

לא ממליץ לך לנסות בשלב הזה ל"פזול" הצידה. מכיוון שאת אומרת שהכל טוב.
    נסי לשלב ריגושים עם בעלך. האפשרויות מגוונות ומרובות לדוגמא:
    1. משחקי סקס (כל רעיון שעולה במוחך אפשרי)
    2. צעצועי סקס
    3. משחקי תפקידים
    ועוד המון ריגושים......
    שתפי את בעלך ברעיונות, צרו משחקים לפי תור ואז הציפייה שלך לרעיון שלו תשגע אותך (בתיקווה שיש בינכם תקשורת טובה, כנה ופתוחה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיונות למשחקים?

סברינה
    07/02/2007

זה תמיד נראה לי מגוחך עניין המשחקים
    אבל כל פעם שאני מחפשת איך לגוון עולה עניין המשחקים על סדר היום - אז אולי אני לא מבינה את זה כמו שצריך. הרי אני לא שחקנית- אז איזה משחק אני כבר יכולה לשחק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחקי תפקיד למשל...

סקרן
    07/02/2007

את שפחה, הוא אדון, את מלכה הוא שדון...אפשר להוסיף גם צעצועים כמו ויברטור, אזיקים, ביצים סיניות, יש מלא, מלא דברים שאפשר להוסיף ולגוון, את רק צריכה להיות טיפה יצירתית, אל תהיה שמרנית.. אם לא תנסי לא תדעי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל דבר!!! למשל....

אוהב לאהוב
    07/02/2007

יש קוביית תנוחות.....מגלגלים ומה שיוצא עושים.
    קשירות עם חבל (נתין לקנות בהום סנטר, אייס וכו')
    קישרי לו את העיניים, את הידיים מאחורי הגב. קחי קצפת שימי במקומות מסויימים על גופך כשימצא הוא יצטרך ללקק את המקום עד הסוף רק בעזרת הפה.
    עוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי בהחלט ,אני מוכן לשמש ...

adi
    07/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריגושים וסמים אחרים

07/02/2007

גם אנשים שמכורים לקוקאין יספרו לך שהם מוכנים לעמוד בכל הסיכונים הנפשיים, הבריאותיים והכלכליים שהסם הזה מספק, רק בשביל תחושת ההיי...זה אותו דבר. כולנו שואפים להגיע לתחושה הזאת, תחושת סערת חושים, תשוקה בוערת - השאלה היא תמיד באיזה מחיר.

ריגושים אפשר להשיג בהמון דרכים, ודווקא בתוך המערכת הזוגית הרבה יותר קל כי את נמצאת עם אדם שמכיר אותך ואוהב אותך, ואיתו את מרגישה פתוחה יותר. רומן הוא בהחלט חוויה סוערת, אבל כמו כל סם יש לו את הדאון שלו - ופתאום אחרי מפגש עם המאהב בעלך יראה לך אפרפר ומשעמם, וחייך יראו כובלים וכולאים...כמו כל נרקומך תגלי שבשביל לצרוך עוד מנה את תהיי מוכנה לגנוב, לשקר ולרמות.

במצבך כיום לא תשיגי כלום מעבר לתלות קשה בגבר אחר, שכרגע מניעיו לא ברורים. את אותה תחושת ריגוש ניתן להשיג גם בדרכים אחרות - אבל הן לאו דווקא הדרכים הקלות והפשוטות יותר.

יש לי חבר שטוען שתחושת ההי שהוא חש אחרי שעה של מדיטציה היא גבוהה יותר ומטריפה הרבה יותר מכל סם, ובעיקר בזכות הדרך הקשה שעבר למען היכולת להישאר מרוכז כל כך הרבה זמן. לקח לו שנים להגיע לתחושה הזאת, אבל עכשיו היא שלו ואין לו תלות בשום גורם חיצוני אחר.

יצא לי קצת ארוך, מקווה שהבנת את הנקודה שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובות שלכם הן המצפון שלי - אבל..

סברינה
    07/02/2007

אם ככה- איך זה שכל כך הרבה אנזים בוגדים??? מה, הם לא חושבים על כל זה לפני? או שהתשוקה והריגוש משבשים להם את המוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סברינה...בדיוק ענית לעצמך

ניקול
    07/02/2007

בהודעה שכתבת לבחורה שלא רוצה יותר להיות מאהבת. לבגוד זה פשוט הפיתרון הקל....לעבוד על הקשר זה עבודה קשה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאת מרגישה ...

adi
    07/02/2007

פשוט תבצעי , אני במצבך גם כן ומוכן נפשית לפזול ובתענוג אישי גדול ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה?

סברינה
    08/02/2007

קודם כל אתה גבר אז אתה לא יכול להיות במצבי- אצלכם זה קצת שונה.
    דבר שני - מה זה אומר במצבך? יש לך מאהבת פוטנציאלית ואתה מתלבט? למה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סברינה

ליאור
    11/02/2007

בטח לבגוד אחרת זה גם משבש כל רוח חשיבה גם עושה אותך עצבנית וגם לא עוזב אותך,ואפילו מטריד.לכי על זה תשחררי קיטור ואז תוכלי לדעת לאן נושבת הרוח.
    זיכרי דבר אחד חשוב להיות חכם ולא להיתפס.
    חשוב להיות שלם עם עצמך וללכת על כל הקופה.
    אם היית אישתי הייתי אומר לך לכי העיקר שתחזרי אלי,ספרי לי מה את מרגישה אחרי.
    ההמשך תלוי בך
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו