מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לבגוד?סברינה06/02/2007
שלום לכם. קצת מוזר לי לכתוב בפורום הזה אבל אני חייבת לפרוק את אשר על ליבי. אני בת 30, נשואה לבעל נפלא ואמא לפעוט. הנישואים שלי בסדר גמור, הסקס טוב וכו' אבל ... אני מתחילה לפזול הצידה. בעלי היה החבר הראשון שלי והמאהב הראשון שלי למרות שבאמצע נפרדנו והיו לי אחרים, והיום, אחרי 3 שנות נישואים וילד עולות לי מחשבות שאני לא שלמה איתן אך לא יכולה להתעלם מהן. אני מחפשת ריגושים וזה שאני נראית טוב וגם משדרת סקס- מושך אלי מחזרים. יש בחור אחד שאני לומדת איתו וגם מפלרטטת איתו ואני תוהה מה אם..הוא גם רומז בכיוון כל הזמן.
אני כל הזמן חושבת שהריגוש לא שווה את זה ושאני עלולה להפסיד הכל ומצד שני- מה נעשה בלי ריגושים? מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לסברינה.
תמיר07/02/2007סברינה,האים שווה הסיכון שאולי תאבדי את אבי ילדך ?
אם זה רק סטוץ,תאמיני לי שלא כדאי,תשפרי את הזיונים עם בעלך,תוספי
כל מני מקומות משוגעים לעשות את זה,עשי הכל רק לא לאבד את היקר לך מיכול. שלך תמיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברינה.. כמה ריגושים ניסית עם בעלך?
אוהב לאהוב07/02/2007היי סברינה,
לא ממליץ לך לנסות בשלב הזה ל"פזול" הצידה. מכיוון שאת אומרת שהכל טוב.
נסי לשלב ריגושים עם בעלך. האפשרויות מגוונות ומרובות לדוגמא:
1. משחקי סקס (כל רעיון שעולה במוחך אפשרי)
2. צעצועי סקס
3. משחקי תפקידים
ועוד המון ריגושים......
שתפי את בעלך ברעיונות, צרו משחקים לפי תור ואז הציפייה שלך לרעיון שלו תשגע אותך (בתיקווה שיש בינכם תקשורת טובה, כנה ופתוחה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיונות למשחקים?
סברינה07/02/2007זה תמיד נראה לי מגוחך עניין המשחקים
אבל כל פעם שאני מחפשת איך לגוון עולה עניין המשחקים על סדר היום - אז אולי אני לא מבינה את זה כמו שצריך. הרי אני לא שחקנית- אז איזה משחק אני כבר יכולה לשחק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקי תפקיד למשל...
סקרן07/02/2007את שפחה, הוא אדון, את מלכה הוא שדון...אפשר להוסיף גם צעצועים כמו ויברטור, אזיקים, ביצים סיניות, יש מלא, מלא דברים שאפשר להוסיף ולגוון, את רק צריכה להיות טיפה יצירתית, אל תהיה שמרנית.. אם לא תנסי לא תדעי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל דבר!!! למשל....
אוהב לאהוב07/02/2007יש קוביית תנוחות.....מגלגלים ומה שיוצא עושים.
קשירות עם חבל (נתין לקנות בהום סנטר, אייס וכו')
קישרי לו את העיניים, את הידיים מאחורי הגב. קחי קצפת שימי במקומות מסויימים על גופך כשימצא הוא יצטרך ללקק את המקום עד הסוף רק בעזרת הפה.
עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי בהחלט ,אני מוכן לשמש ...
adi07/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגושים וסמים אחרים
07/02/2007גם אנשים שמכורים לקוקאין יספרו לך שהם מוכנים לעמוד בכל הסיכונים הנפשיים, הבריאותיים והכלכליים שהסם הזה מספק, רק בשביל תחושת ההיי...זה אותו דבר. כולנו שואפים להגיע לתחושה הזאת, תחושת סערת חושים, תשוקה בוערת - השאלה היא תמיד באיזה מחיר.
ריגושים אפשר להשיג בהמון דרכים, ודווקא בתוך המערכת הזוגית הרבה יותר קל כי את נמצאת עם אדם שמכיר אותך ואוהב אותך, ואיתו את מרגישה פתוחה יותר. רומן הוא בהחלט חוויה סוערת, אבל כמו כל סם יש לו את הדאון שלו - ופתאום אחרי מפגש עם המאהב בעלך יראה לך אפרפר ומשעמם, וחייך יראו כובלים וכולאים...כמו כל נרקומך תגלי שבשביל לצרוך עוד מנה את תהיי מוכנה לגנוב, לשקר ולרמות.
במצבך כיום לא תשיגי כלום מעבר לתלות קשה בגבר אחר, שכרגע מניעיו לא ברורים. את אותה תחושת ריגוש ניתן להשיג גם בדרכים אחרות - אבל הן לאו דווקא הדרכים הקלות והפשוטות יותר.
יש לי חבר שטוען שתחושת ההי שהוא חש אחרי שעה של מדיטציה היא גבוהה יותר ומטריפה הרבה יותר מכל סם, ובעיקר בזכות הדרך הקשה שעבר למען היכולת להישאר מרוכז כל כך הרבה זמן. לקח לו שנים להגיע לתחושה הזאת, אבל עכשיו היא שלו ואין לו תלות בשום גורם חיצוני אחר.
יצא לי קצת ארוך, מקווה שהבנת את הנקודה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובות שלכם הן המצפון שלי - אבל..
סברינה07/02/2007אם ככה- איך זה שכל כך הרבה אנזים בוגדים??? מה, הם לא חושבים על כל זה לפני? או שהתשוקה והריגוש משבשים להם את המוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סברינה...בדיוק ענית לעצמך
ניקול07/02/2007בהודעה שכתבת לבחורה שלא רוצה יותר להיות מאהבת. לבגוד זה פשוט הפיתרון הקל....לעבוד על הקשר זה עבודה קשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאת מרגישה ...
adi07/02/2007פשוט תבצעי , אני במצבך גם כן ומוכן נפשית לפזול ובתענוג אישי גדול ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
סברינה08/02/2007קודם כל אתה גבר אז אתה לא יכול להיות במצבי- אצלכם זה קצת שונה.
דבר שני - מה זה אומר במצבך? יש לך מאהבת פוטנציאלית ואתה מתלבט? למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברינה
ליאור11/02/2007בטח לבגוד אחרת זה גם משבש כל רוח חשיבה גם עושה אותך עצבנית וגם לא עוזב אותך,ואפילו מטריד.לכי על זה תשחררי קיטור ואז תוכלי לדעת לאן נושבת הרוח.
זיכרי דבר אחד חשוב להיות חכם ולא להיתפס.
חשוב להיות שלם עם עצמך וללכת על כל הקופה.
אם היית אישתי הייתי אומר לך לכי העיקר שתחזרי אלי,ספרי לי מה את מרגישה אחרי.
ההמשך תלוי בך
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)