מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנה12/05/2013
שלום רב
אני בת 29, נשואה כחצי שנה. בקשר טוב עם בעלי. ביחד בסה"כ 3 שנים.
בעלי כל הזמן מבקשת ברמיזות עדינות שאוריד את כל שערות הערווה.
אני בחורה מטופחת וכן הולכת לטיפולים קוסמטיים וכאלה, אך אינני מסוגלת פיזית להוריד את הכל, אלא רק את "קו הבקיני" מכיוון שיש לי עור מאוד מאוד עדין..
אני די מבואסת מכך שאינני יכולה להגשים לבעלי את הפנטזיה.
הוא לגמרי מבין, אבל הוא ממש רוצה מצד שני...
מה עושים?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רות בן-ציון שכטר12/05/2013שלום לך,
כמו הרבה פעמים הפתרון הוא בשיחה פתוחה ולא ברמיזות.
מה הפנטזיות של בעלך, מה המקורות שלהן, ועוד ועוד... לגיטימי לחלוטין שיהיו לו פנטזיות וגם לגיטימי שאת לא תגשימי את כל הפנטזיות שלו כשם שהוא לא יגשים את כל הפנטזיות שלך. היכולת לדבר בפתיחות על הפנטזיות היא עצם הענין
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/05/2013גברים רבים כולל בן זוגך מגורים מפות ללא שיער. אם את מעוניינת להסיר את שיער הערווה לכי על זה. יש דרכים רבות לבצע זאת. בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)