מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםנוי16/05/2013
אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין מלאים לפני כחצי שנה ללא קונדום עם גלולות.
בהתחלה ללא סימנים חריגים.
בחודשיים האחרונים אני מרגישה כאבים שלפעמים אפילו גורמים לי להפסיק.
הכאב מורגש כפנימי ולא כתוצאה משיפשוש (אנחנו נעזרים בחומר סיכה במידת הצורך)
במידה ואני עוצרת ולא גומרת הכאב נישאר קבוע מספר דקות (רבע שעה) ועובר אבל עם אנחנו ממשיכים וגומרים הכאב ממשיך אפילו 6 שעות ניסינו להישתמש בקונדום כי חששתי שהכאב הוא מהשפיך שלו אך ללא שינוי.
אני וחבר שלי הצלחנו לזהות שבסיום יחסי המין אזור השפתיים הפנימי נפוך מאוד אך לא כואב.
ניבדקתי אצל רופא נשים שטען שזה שריר תפוס ושבעזרת ״מסאג״ יעבור אך ללא שינוי
בנוסף כשאני עושה פיפי מספר שעות אחרי היחסים ישנם כאבים כמו בדלקת בדרכי השתן את בדיקות שתן יצאו תקינות.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/05/2013נוי שלום, הכאבים שאת מתארת יכולים לקבוע מכמה סיבות, יובש בנרתיק או רגישות בעור שבכניסה לנרתיק שנקרא ויסטיבוליטיס, או וגיניסמוס. קשה לדעת ללא בדיקה. ממליץ לך לפנות לבדיקה גניקולוגית אצל רופאת נשים המתמחה בתפקוד מיני. את יכולה למצוא רשימה באתר איטם, אגודה ישראלית לטיפול מיני. בברכה דײר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא אחר?
נוי16/05/2013תודה על תשובתך, האם מומלץ ללכת להיבדק אצל עוד רופא למרןת שרופא הנשים שלי כבר בדק? או לחזור אליו לבדיקה נוספת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם..
נוי16/05/2013שחכתי לציין שהכאב הוא לאחר זמן מסויים בו אנו שוכבים ולא בעת החדירה.
האם עדיין לדעתך זה אחת מהבעיות שציינת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם.. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן23/05/2013כדי לשמוע דעה נוספת מרופאת נשים שיש לה גם הכשרה ברפואת מין. בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)