מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמעות יחסי המיןטל27/05/2013
שלום רב,
בת 23. עד כה לא התנסיתי כלל בחוויות מיניות מבחירה אישית. וזאת בעיקר מחוסר התעניינות ומסיבות רגשיות של חוסר בשלות ומוכנות לחיי מין.
לפי מה שידוע לי, מכל המקורות האפשריים מסרטים ועד פורומים באינטרנט וממה שנחשפתי וספגתי על נושא המיניות , שמתי לב שחוץ התחום יחסי המין המקובלים יש בעיסוק די משמעותי בפעולות של מין אנאלי, אוראלי ו"ירידות " אחד לשנייה ואחת לשני , "מציצות" וכו'. עבורי אלה סיטואציות לא רצויות וגם דבר דוחה ומעורר גועל.
אני די בטוחה שכשאהיה במערכת יחסים עם גברים במהלך חיי לא אהיה מעוניינת בשום אחת מהפעולות אלה, חוץ מחוויית המשגל עצמו ושל החדירה (בלי שום התעסקות שמעבר באיברי המין).
האם פעולות שכאלה הן באמת חלק בלתי נפרד מחיי המין הסטנדרטיים של רוב האנשים ושלגברים יהיה מובן מאליו שאבצע אותם?
והאם הכוונה להמנע לחלוטין מפעולות אלה עלולה לגרום להתפלאות ואי שביעות רצון של הגבר עד כדי פגיעה בקשר הרומנטי והזוגי ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות יחסי המין - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/05/2013טל שלום,
הכנות שלך נעימה ותמימה....
מכיוון שטרם התנסית ביחסי מין, במגע מיני את לא יודעת מה ההרגשה הפיזית ומה ההרגשה הנפשית.
לשם השוואה: לשפוט אוכל מבלי שטעמת אותו.
לכן, הכניסה לחיי המין צריכה להיות הדרגתית ותואמת את הצרכים שלך ואת קצב ההתפתחות וההבשלה שלך לתוך המין.
אני סבורה שיהיו דברים שתהני מהם ויהיו דברים שלא, כמו באוכל
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה להבין אותך,
דניאלה28/05/2013בעניין האנאלי והאוראלי, אני גם הייתי מאוד מסוגרת.
למרות שאחרי תקופה די ארוכה (של שנתיים) זה משך אותי לנסות לענג ולחוות חוויות שונות, אומנם אני עדיין די שוללת על הסף אנאלי (פשוט כי זה נראה לי לא כייף וכואב) אבל במידה ואמצא את הפרנטר שארגיש מספיק מוכנה לעשות זאת, שזה לא יגעיל אותי והוא יתחשב בעניין שזו פעם ראשונה שאני מנסה, ומקסימום נעצור.
עולה כי, את חוששת להיכנס לקשר- בגלל שאת יודעת שלא תוכלי "לתת" מה שאת חושבת ש"ירצו" ממך, אבל זה ממש לא נכון! גם אם גבר מת על "מציצות" והוא מכבד ואוהב אותך ומבין שאת ממש לא בעניין, זה לדעתי לא יפריע לו. ועצם העובדה שזה לא יעניין אותך, רק יסקרן אותך לדעת מה היה קורה אם והיית עושה זאת (לפחות מה שאני חוויתי) והקשר החזק הזה שבאמת את רוצה לחוות משהו שונה עם הבןזוג, בהבנה שאת לא מנוסה בעניין וזה יכול להיות גרוע אבל זה יכול להיות אחלה. זה מה שיגרום לך לנסות לענג אותו(ואת עצמך) בדרכים שונות, כמו 69 ועוד.
אז אל לעולם אל תשללי על הסף, זה מגעיל עד שאת מוצאת מישהו שזה לא מגעיל אותך. (למרות שהחלק של הגמירה [שלא ייעז לגמור עליי באיזשהו אופן] זה כבר הגבול האדום שלי!)
אז תשארי פתוחה בראש, ותהני (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)