מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות...שירלי04/06/2013
שלום,
אני נשואה ארבע שנים באושר. בתחילת הקשר היתה המון תשוקה. בשנתיים האחרונות היא לאט לאט ירדה. אני מאוד מאוד אוהבת את בעלי. אני מכבדת אותו. אני מעריכה אותו. אבל אני כבר לא מאוהבת בו. ומאז ששמתי לב שאני לא מאוהבת בו, ההתנהגות המינית שלי השתנתה לגמרי.
הביטוי הכי חזק לזה מבחינה מינית הוא נשיקות - שלא בא לי עליהן בכלל, ובסקס, כשאני יושבת עליו, פעם הייתי ניכנסת לזה וזזה לי בכייף בקצב שלי עד שהייתי מגיעה לאורגזמה וזה כבר לא קורה.
אני עדיין מתנשקת ועדיין למעלה בסקס, אבל זה ללא תשוקה ואני לא "בתוך זה".
עברנו טיפולי פוריות שנה שאני יודעת שהשפיעו מאוד. אבל ה"בטן" אומרת לי שזה היה קורה לי גם אם לא היינו בטיפולים.
אני מרגישה שכדי להעיר את התשוקה חזרה אני צריכה להתאהב בו שוב אבל איך מתאהבים במישהו שאיתי כל הזמן ומוכר לי לגמרי?
אני בשמחה אלך איתו לייעוץ זוגי מיני אבל אני נורא מפחדת להודות בפניו שאני כבר לא מאוהבת ופחות תשוקתית... (למרות שהוא בטוח מרגיש)...
מה עצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/06/2013שירלי שלום,
תחושת ההתאהבות שאת מתארת שנעלמה נקראת infatuation שזו התאהבות רומנטית מהולה בהמון תשוקה. לרוב שלב זה של ההיתהבות פוחת או נעלם אחרי שלוש שנים. מה שאת מתארת הוא הגיוני בהחלט. האם את נהינת מהמין עם בעלך גם עם פחות תשוקה? כדי לפנות לטיפול זוגי מיני כדי לברר מה מעבר לכך פוגע ומפריע בתשוקה ובהתלהבות. עצה פשוטה אפשרית אך היא לא נהיה מקצועית ונכונה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)