מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוא פחות אני יותרדניאלה12/06/2013
שלום,
אני בזוגיות כבר שנתיים, שנה גרים ביחד.בני 26
הבחור גדל ללא אב (לאחר שנפטר כשהיה בן 9), אחיו חלה לא מזמן והבריא, אח אחר נפצע קשה במלחמה. הוא עבר הרבה, הרבה מאד. זה רודף אותו כל הזמן. בהתחלה היה סקס נהדר הכל היה טוב. אחרי שנה, כנראה כשהרגיש יותר פתוח, התחלתי להבין שאין לו חשק כל כך, הוא לא יוזם, הסקס לא משהו( מרגיש שהוא לא איתי עד הסוף בזמן היחסים),אין כל כך תשוקה וגם נודה שהוא לא אוהב להתנשק עם הלשון.. מה שמאד מפריע לי פתאום אני קולטת את זה אחרי כמעט שנה.(נשמע ממש התיאור המושלם לגבר הבוגד, אך אני באמת מאמינה בלב שלם שהוא לא ) דיברנו על הכל. הוא אוהב אותי ולא מראה סימנים אחרים. אך אני בעצמי עזבתי את בן הזוג הקודם לאחר 6 שנים כשהבנתי שאני לא מעוניינות בו יותר וזה בא לידי ביטוי בכך שהפסקתי לשכב איתו.. וזה הפך אצלי לטראומה, אולי הנוכחי כבר לא אוהב אותי? כי אנחנו שוכבים מעט. כל הזמן הוא מוטרד מענייני עבודה, בתור גבר בעל שני תארים ועבודה לא רעה .. הרבה חושב על החיים באופן שלילי ומאד סקפטי. אנחנו שוכבים רק בימי שבת כי זה היום שהראש פנוי וגם לפעמים פעם בשבועיים שלושה. זה מאד מעליב אותי ואפילו עכשיו יורדות לי דמעות. גם הקטע עם הנישואים לא מגיע מצידו וזה גם אחרי דיבורים בניינו על הנושא.. הוא טוען שתקוע בהרבה דברים בגלל העבר שלו ובגלל הדרך שבה גדל, אין לו גב, אין מי שדוחף מכיוון המשפחה, שמעודד.. ואני מרגישה חסרת בטחון סביב החברים הנשואים שלנו ואני תוהה האם זה יהיה כך כל החיים ? אולי אלו נורות אדומות? אבל מצד שני הוא הגבר המושלם, טוב הכמעט מושלם. עוזר, תומך, חבר, אוהב..איך אני יכולה לשפוט אותו כשבחיי לא עברתי רבע ממה שהוא. מפריע לי שאין סקס בתדירות יורת גבוה ושאני לא מקבלת הצעת נישואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא פחות אני יותר - תגובה
רות בן-ציון שכטר12/06/2013דניאלה יקרה,
את כותבת לעצמך את כל התשובות: שאלו נורות אזהרה. ועוד ועוד.
הגבר שלך צריך לרצות עזרה מקצועית
לא כדאי שתהיי את המטפלת שלו וגם לא כדאי להיות לכודה במערכת בלי סקס, זה לא יהיה יותר טוב בלי טיפול עמוק כשהרצון לשינוי צריך להגיע ממנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)