לא מצליחה להתאהב בו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להתאהב בו
    שובל
    16/06/2013

היי.
    אני בת 19 ויש לי חבר כבר חצי שנה. כשעוד היינו בגדר ידידים נמשכתי אליו מאוד ומכיוון וזה היה הדדי החלה ההתקרבות בינינו. חשבתי שאתאהב בו עם הזמן, ככל שנתקרב. לצערי זה לא קרה וגם כשנהיינו זוג זה לא קרה, גם לא אחרי מספר חודשים. חשוב לציין שהוא הראשון שלי, אחרי כמה חודשים התחלנו לשכב ואמרתי לעצמי שזהו, אחרי שנתחיל לשכב אני בטוח אתאהב בו. לצערי גם הפעם טעיתי.
    אני אוהבת אותו ברמות מטורפות, הוא הבן אדם שהכי יקר לי בעולם ואני לא שוקלת אפילו לסיים את הקשר הזה בגלל הרגשות שלי, אבל אני אפילו לא דלוקה עליו, בטח ובטח שלא לדבר על מאוהבת. והוא מצידו מאוהב בי.
    קשה לי עם זה, קשה לי מאוד אפילו ואני מבולבלת, כי מצד אחד אני ממש אוהבת אותו אבל מצד שני איך מנהלים זוגיות כשהרגשות של התאהבות הם לא הדדיים?
    אם אחרי חצי שנה ביחד לא התאהבתי בו אני לא אתאהב בו יותר לעולם? זה כבר אבוד?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להתאהב בו

הוספת תגובה

• לא מצליחה להתאהב בו - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/06/2013

טלי שלום,
    את בת 19, כל החיים לפניך... המון התאהבויות נכונו לך.

כל פרק כזה הוא נסיון חיים שאת רוכשת ומתוכו את מתבגרת ומתפתחת.
    אם תביטי על הענין הזה בך יהיה לך קל יותר לקבל החלטות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי לי לספר לו?

שובל
    17/06/2013

האם כדאי לי לספר לו שאני לא מאוהבת בו? כבר הייתה לנו שיחה בנושא פעם. לפני חודשיים בערך הוא אמר לי שהוא אוהב אותי, ושתינו קצת באותו ערב אז אמרתי לו שגם אני אוהבת אותו. למחרת בבוקר איך שהוא התעורר זה הדבר הראשון שהוא אמר לי, וכשלא החזרתי תשובה (מהסיבה הפשוטה שלהטעות אותו זה הדבר האחרון שאני רוצה) הוא נפגע. הסברתי לו שלו לקח פרק זמן מסוים כדי להתאהב בי ושלי זה פשוט לוקח יותר זמן ושזה בסדר גמור, והוא כיבד את זה והבין לחלוטין.
    אבל עברו חודשיים, והרגשות שלו אלי רק מתגברים עם כל פעם שאנחנו מתראים, ואילו הרגשות שלי נשארים באותו המצב ולא מתגברים אליו. אני רוצה לשתף אותו בזה. הוא החבר הכי טוב שלי ומלבד זה גם בתור בן הזוג שלי אני מרגישה שאני מסתירה ממנו משהו. כדאי לי לספר לו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי לי לספר לו? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/06/2013

טלי,
    אין כאן תשובות של כן או לא, יש את מה שנכון לך. איך נכון לך לחיות עם עצמך עם הרגשות שלך. התשובות האלה נמצאות רק אצלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו