מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על אוגרזמהlola1117/06/2013
הייתי עם מספר גברים בחיי (לא הרבה), כולם בגילי או מעט יותר גדולים.
בכל פעם נהנתי מאוד מהמין, מהסקס ומהתמזמזות שלפני, אבל לא הצלחתי לגמור. אפילו לא התקרבתי לכך.
התעניינתי והחלטתי לבדוק את העניין. אז... נגעתי בעצמי ובדקתי אם אני מצליחה להגיע לאורגזמה. להפתעתי זה קרה בקלות רבה, וממש במהירות! והיה מהנה מאוד... מאז, אני כל הזמן ממשיכה לתהות למה עם גברים אני לא מצליחה. הם לא מצליחים אפילו לעורר בי את התחושה שלפני שהרגשתי כאשר נגעתי בעצמי. המגע קלל רק ליטוף של הדגדגן, לא משהו מיוחד. פעמים רבות ניסיתי לכוון אותם, אבל אחרי זמן ממושך הרגשתי ממש מיואשת.
האם זה משהו בי שחוסם את האורגזמה? אולי אני מכווצת מידי? אולי הם פשוט לא קולעים בול? המצב מעט מתסכל, כי אני ממש לא אוהבת לאונן, ממש שונאת את זה, ומצד שני, אני רוצה להרגיש את ההרגשה הנפלאה הזאת עם האנשים שאני יוצאת איתם. זה היה מתסכל בעיקר כשהייתי עם מישהו לפרק זמן ממושך - ולא גמרתי איתו מעולם.
תהיתי אם הבעיה קשורה למין אוראלי. בינתיים מעולם לא ירדו לי (או כי לא הציעו או כי אני לא רציתי). אולי זו הבעיה?
אשמח אם יש לכם רעיונות או הצעות או כל דבר שיוכל לסייע לי. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על אוגרזמה - תגובה
רות בן-ציון שכטר18/06/2013שלום,
התשובה לשאלה שלך היא כמה וכמה רעיונות שאת העלית:
או שאת יוצאת עם גברים שלא קשובים לצרכים שלך, או שאת מתקשה לכוון אותם, או שקשה לך להשתחרר ולהתמסר להנאה המיטנית כשאת נמצאת עם גבר.
התובה לענין נמצאת אצלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חמוד23/06/2013היי לולה
אשמח לענות לך בפרטית.
אשמח לשוחח איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)