שאלה על אוגרזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אוגרזמה
    lola11
    17/06/2013

הייתי עם מספר גברים בחיי (לא הרבה), כולם בגילי או מעט יותר גדולים.
    בכל פעם נהנתי מאוד מהמין, מהסקס ומהתמזמזות שלפני, אבל לא הצלחתי לגמור. אפילו לא התקרבתי לכך.
    התעניינתי והחלטתי לבדוק את העניין. אז... נגעתי בעצמי ובדקתי אם אני מצליחה להגיע לאורגזמה. להפתעתי זה קרה בקלות רבה, וממש במהירות! והיה מהנה מאוד... מאז, אני כל הזמן ממשיכה לתהות למה עם גברים אני לא מצליחה. הם לא מצליחים אפילו לעורר בי את התחושה שלפני שהרגשתי כאשר נגעתי בעצמי. המגע קלל רק ליטוף של הדגדגן, לא משהו מיוחד. פעמים רבות ניסיתי לכוון אותם, אבל אחרי זמן ממושך הרגשתי ממש מיואשת.
    האם זה משהו בי שחוסם את האורגזמה? אולי אני מכווצת מידי? אולי הם פשוט לא קולעים בול? המצב מעט מתסכל, כי אני ממש לא אוהבת לאונן, ממש שונאת את זה, ומצד שני, אני רוצה להרגיש את ההרגשה הנפלאה הזאת עם האנשים שאני יוצאת איתם. זה היה מתסכל בעיקר כשהייתי עם מישהו לפרק זמן ממושך - ולא גמרתי איתו מעולם.
    תהיתי אם הבעיה קשורה למין אוראלי. בינתיים מעולם לא ירדו לי (או כי לא הציעו או כי אני לא רציתי). אולי זו הבעיה?

אשמח אם יש לכם רעיונות או הצעות או כל דבר שיוכל לסייע לי. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אוגרזמה

הוספת תגובה

• שאלה על אוגרזמה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    18/06/2013

שלום,
    התשובה לשאלה שלך היא כמה וכמה רעיונות שאת העלית:
    או שאת יוצאת עם גברים שלא קשובים לצרכים שלך, או שאת מתקשה לכוון אותם, או שקשה לך להשתחרר ולהתמסר להנאה המיטנית כשאת נמצאת עם גבר.
    התובה לענין נמצאת אצלך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

חמוד
    23/06/2013

היי לולה

אשמח לענות לך בפרטית.
    אשמח לשוחח איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו