מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה לד"ר דניאל!אורי25/06/2013
היי אני מקיים יחסי מין עם חברה שלי במשך 8 חודשים כבר ואנחנו ביחד שנה יש לי בעיה עם הפין שהוא עבה וקניתי קונדום בגודל 56 מ"מ אבל תמיד כואב לי שאני או היא שמים אותו. מה לעשות לדעתך?? כי קשה לי לגמור וגם תמיד אחרי שיש זיקפה הוא נופל מה לעשות?? וגם שהיא מאוננת לי ויורדת לי אני לא מצליח לגמור אלא אם כן היא מנשקת אותי תוך כדי ואז אני גומר אבל זה פעם ב אני לא רוצה לאכזב אותה אבל היא מתבאסת מאוד מזה שאני לא גומר מה לעשות?? ורציתי לדעת איך אפשר לדעת ומתי כשבחורה גומרת. אציין רק שאני בן 26 והיא בת 25 ואני נמשך אליה בטירוף אשמח אם תוכל לעזור לי ולייעץ לי מה לעשות ואיך. שאלתי אותה אם היא הייתה רוצה לבוא איתי לסקסולוג אז היא אמרה לא כי זה מביך אותה.
תודה אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לד"ר דניאל! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/06/2013אורי שלום,
יש בפנייתך שני נושאים: נושא מידת הקונדום וקושי בגמירה. לגבי מידות גדולות ורחבות יותר של קונדומים , ממליץ לך לנסות בחנויות לאביזרי מין- לרוב יש להם מידות גדולות יותר (גם יקר יותר אך כדי). לגבי השאלה מתי בחורה גומרת: אם אתה לא יודע ומרגיש כשזה קורה, אתה יכול לשאול אותה, אחזי הסקס אם היא גמרה. לגבי הקשיים והעיכוב בגמירה, האם זה עם קונדום או בלי? קונדום יכול לפגוע בחישה ובתחושה אך לפעמים יש עיכוב בשפיכה גם ללא קונדום ואז כדי להגיע לפגישת ברור אצל מטפל מיני מוסמך. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)