מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר משיכהמיטל26/06/2013
שלום!
אני חווה חוסר תשוקה טוטאלי כלפי בעלי..אנחנו 15 שנה ביחד, בהתחלה כמובן היה שיכרון חושים ועם הזמן זה דעך.. בשנה האחרונה קשה לי מאוד כי אני פשוט לא נמשכת אליו ולפעמים המגע שלו אפילו מרתיע אותי..קשה לי להבין למה, כי בסהכ הוא נראה טוב והוא דווקא כן נמשך אליי מאוד ומוכן להשקיע המון כדי שאני אהנה..אני רוב הזמן מעמידה פנים שגם אני רוצה אותו אבל בפועל אני בכלל חושבת על מישהו אחר ועושה הכל "על אוטומט". גם כשאני מגיעה לאורגזמות בשרשרת, יש אולי סיפוק פיזי אך מבחינה נפשית אני לא שם..אני מתוסכלת מהמצב כי קשה לי להעמיד פנים כל הזמן ואין אפשרות לדבר איתו כי מה אני יכולה להגיד לו כבר?? שכבר שנה אני מעמידה פנים ובעצם במחשבות אני עם מישהו אחר..אני לא רוצה לפגוע בו, הוא בנאדם מקסים ומשקיע המון במשפחה וילדים ובסהכ יש לנו זוגיות טובה עם המון הבנה והתחשבות הדדית. לבגוד ולשקר לו זאת גם לא אופציה כי אני פשוט לא בנויה נפשית לחיים כפולים ושקרים.. מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר משיכה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/06/2013מיטל שלום,
מדבריך נראה שהתשוקה והמשיכה המינית לא קיימת כלפי בעלך. את לא מציינת מה מפריע לך ומה מפריעה למשיכה, מכאן אני מסיק שזה פשוט נגמר. אהבה והערכה קיימים כלפיו אך אין חשק ועניין מיני כלפיו . את אפילו מתארת רתיעה ואני חושב שאין מנוס מברור בטיפול מה קורה והאם ניתן לשקם את העניין והחשק המיני שלך כלפיו, או להמשיך להעמיד. יש גם את הגבר ברקע שאליו את כן נמשכת, כדי לך לברר גם כאן מה את רוצה? בברכה, ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)