דמעות בזמן קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמעות בזמן קיום יחסי מין
    דפנה
    01/07/2013

אני בת 23. בריאה. נמצאת במערכת זוגית כשנה ומקיימת יחסי מלאים באהבה גדולה עם בן זוגי. לרוב אני מצליחה לחוות אורגזמה.. לאחרונה גילינו תנוחה חדשה שגורמת לי להרגיש עוד יותר בעננים.. ולגמור אפילו עוד יותר מהר.. בשבת האחרונה בזמן החדירה.. כשכבר הרגשתי שהגעתי לשלב האורגזמה התחילו לרדת לי דמעות מהעיניים.. לא משהו היסטרי אבל היו לי דמעות מאוד נראות לעין. אפילו בן זוגי נבהל שהוא מכאיב לי. יש לציין שנהנתי בטירוףףף והוא כלכך עינג אותי! אז איך זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמעות בזמן קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• דמעות בזמן קיום יחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    03/07/2013

דפנה שלום,
    זה מה שקרוי אושר עילאי, איזה כיף לך!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!

דפנה
    03/07/2013

כבר חשבתי שמשהו לא בסדר בי!.. חח תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה התנוחה? נשמח ללמוד...

זיו
    03/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת

דפנה
    04/07/2013

שזה לא משהו מיוחד כל כך ובטוח שדיי נפוץ.. אבל לי ולבן זוגי זה דיי חדש..:)
    אני למטה על הגב. הוא מעליי.. והרגליים שלי על הכתפיים שלו. למזלי אני דיי גמישה ככה שאני פשוט מרימה את הרגליים לכמעט עמידת נר.. זה תענוג!! החדירה אצלי מורגשת בצורה מדהימה ואותו זה מדליק ממש הגמישות הזו. ובכללי התנוחה שאני נמצאת בה..
    בהצלחה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו