מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס גובר על אופי?איילה03/07/2013
שלום,
הסיפור שלי קצת ארוך... אודה לכם אם בכל זאת תקראו ותגיבו כי אני במצוקה.
לפני שבע שנים גרתי עם שותף ואחרי שנה כשותפים התחלנו לשכב. הוא שכב במקביל ובידיעתי עם חברה טובה שלי וגם שלו. היא לא ידעה. אני סיפרתי לה אחרי שנתיים של שתיקה והיא ניתקה איתי קשר והמשיכה קשר איתו. באותה תקופה עזבתי את הדירה שלנו ועברתי לדירה אחרת. היה לי מאוד רע והמשכתי לשכב איתו כי הסקס היה מדהים וכי התאהבתי בו לחלוטין. הוא בנאדם שלא מחפש זוגיות כבר כעשור, אחרי שחווה פרידה מאוד כואבת והוא משחק בנשים ושוכב עם מי שוהא רוצה ומתי שהוא רוצה כל עוד היא נענית לו. יש לציין כי שכבנו ללא אמצעי הגנה כמעט תמיד.
הוא חלק מהחברים שלי ומרוב שהייתי פגועה מההתנהגות שלו נהגתי ללכלך עליו במייל עם חברה אחרת מהחבורה, יום אחד הוא גילה את המיילים הללו כי השארתי את המייל שלי פתוח אצלו במחשב וניתק איתי קשר בזעם. שלוש שנים לא דיברנו. לפני שלושה חודשים חזרנו לקשר, בעקבות פטירתו של אביו - כתבתי לו מייל נחמה ונפגשנו. כבר באותו ערב חזרנו לשכב, כל הרגשות שלי צפו ועלו, סלחנו זה לזו על הפגיעות ההדדיות ואנחנו בקשר מאוד קרוב. כרגע אנחנו שוכבים שוב בלי אמצעי מניעה והגנה, אני שוב התאהבתי בו והוא כל הזמן סותר את עצמו. כשהוא מעוניין להכניס אותי למיטה ותוך כדי הסקס הוא אומר כמה שהייתי חסרה לו, שזה הסקס הכי טוב שהיה לו בחיים, שהוא אוהב אותי, שהוא חשב על זוגיות. ויום אחרי זה הוא מתעלם מקיומי כליל, לא מתעניין בשלומי בכלל, לא מגיב להתעניינות מצידי.
הוא בתקופה מאוד גרועה בחייו, לא מוצא את עצמו משום בחינה ואני מוצאת עצמי רק רוצה לעזור לו ושיהיה לו טוב. והוא שונא לקבל עזרה.
אני בת 30+ ומאוד מעוניינת בזוגיות ולא מצליחה לנתק את עצמי מהבחור הזה. אני לא יודעת איפה להתחיל בכלל. כל יום אומרת לעצמי שלפחות היום לא אצור קשר ובסוף אני נשברת.
אנא עצתכם... האם אני בעלת יצר הרס עצמי? האם אני לא באמת מחפשת זוגיות אם אני ממשיכה את הקשר הזה? מה קורה לי? יש לציין כי אני בחורה מושכת, אינטליגנטית ובכל תחום אחר בחיי לא מניחה לאף אחד לחק בי. גם בתחום הזוגיות הוא היחיד שהרשיתי לעצמי ליפול איתו ככה.
תודה וסליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס גובר על אופי? - תגובה
רות בן-ציון שכטר03/07/2013איילה שלום,
ניראה כי את מבינה שהקשר בעייתי , אם את רוצה שינוי אמיתי בחיים כדאי מאד שתפני לטיפול רגשי שפ תבררי מדוע את לא נפרדת מהבחור הזה וכך ממשיכה בדרך חיים שבסופו של ענין את לא מרוצה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)