מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור מאחר בשבועשני04/07/2013
היי ,
אני קצת בלחץ ואני אודה לתשובתכם המהירה בנושא..אז ככה לפני כחודשיים וחצי נטלתי גלולת נורלבו למניעת הריון (עד 72 שעות)כתוצאה מחשש עקב קיום יחסי מין חצי מוגנים.שבוע לאחר מכן קיבלתי את המחזור שהייתי אמורה לקבל בזמן וכך גם בחודש שאחריו.לפני שבוע בדיוק הייתי אמורה לקבל מחזור ולא קיבלתי ולכן קניתי מסופר פארם 2 קופסאות של שתי חברות שונות לבדיקת הריון ביתית ובשתיהן התשובה הייתה שלילית כלומר שאינני בהריון.
השאלות שלי הן כדלקמן :
1. האם ניתן להסתמך על 2 הבדיקות הביתיות הללו? ייתכן והן מראות תוצאה שלילית אבל אני בעצם כן בהריון ? האם רק בדיקת דם תהיה מהימנה?
2. האם ייתכן שגם אחרי כמעט שלושה חודשים מאז נטלתי את הגלולה הזו יהיו הפרעות בקבלת מחזור באופן תקין בעקבותיה?
אני ממש מוטרדת מהעניין ואני אשמח לעצות מה לעשות למי לפנות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר בשבוע - תגובה
רות בן-ציון שכטר07/07/2013שלום שני
אם לא קיימת יחסי מין וגם שתי בדיקות ביתיות מאבחנות שאינך בהריון אז אינך בהריון.
המחזור מתעכב משום שעשית"בלאגן" עם הגלולות וכרגע את בלחץ , כל אלו מעכבים את המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)