מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים עם מבוגרריקי23/03/2008
רוצה לשתף אתכן במקרה שקרה לי בשבוע שעבר
אני בת 28 מאזור חיפה, הגעתי לתל אביב והחלטתי לבקר בשעות הערב חברה שלא פגשתי הרבה זמן.
הגעתי אליה הביתה ולהפתעתי פתח לי את הדלת אביה, הוא אמר שהבת היתה חייבת לצאת באופן לא צפוי לחול (עוסקת בתמיכה טכנית בחברת הייטק) ולא הצליחה להודיע לי על כך.
הסביר שהגיע להשקות את העציצים ולתת אוכל לחתולה.
הציע להכין לי קפה, ישבנו לשוחח, הגבר הוא אלמן בשנות החמישים, נראה בהחלט טוב.
השיחה התארכה, כשראה שאני מותחת מדי פעם את גופי שאל אם משהוא מציק לי, אמרתי שכבר כמה ימים כואב לי הגב.
הציע בצחוק לעסות לי אותו, הסתובבתי ונתתי לידיו לעסות לי את צווארי וכתפי, לא יודעת מה הביא אותי לכך אבל פשטתי את חולצתי ונתתי לו להמשיך לעסות את גבי.
הוא לא אמר מילה וידיו גלשו במורד גבי והמשיכו לעסות ללטף את עורי.
רוצה לשכב ? שאל, יהיה לך יותר נוח.
נשכבתי על הספה על בטני, ידיו התירו בקלות את תפס חזייתי ועיסו את כל גבי מהעורף ועד הישבן.
הרגשתי שאני הולכת ונרטבת ממגע ידיו העדין סביב מותני, התרוממתי ונשכבתי על גבי.
הוא המשיך מבלי להוציא מילה מפיו לעסות את כתפי, ידיו ירדו אל בטני , גלשו ליד שדי מבלי לגעת בהן.
תפסתי את ידיו והבאתי אותן אל חזי, שנינו לא הוצאנו מילה כל אותו זמן.
הוא התחיל לעסות בעדינות את החזה, בעיגולים להלכו וקטנו עד שאצבעותי חגו סביב פטמותי בהיו עכשיו זקורות וקשות, אחזתי בעורפו ומשכתי את ראשו אלי, הוא נישק את הפטמות והתחיל למצוץ אותן בעדינות תוך כדי שהוא מעביר את קצה לשונו עליהן.
הרגשתי שאני כולי רוצה אותו, התחלתי ללטף את גופו, ופתחתי את כפתורי חולצתו, גופו היה מוצק ושרירי, פתחתי את הרוכסן וחילצתי עצמי ממכנסי הג'ינס.
הוא הזדקף והסיר את מכנסיו ותחתוניו, האבר שלו היא מפתיע בגודלו, הוא היה עבה והראש היה גדול מאד.
הוא לא היה עדיין בזיקפה מלאה, הוא גחן אלי ומשך את תחתוני כלפי מטה,
הושטתי את ידי והעברתי אותה לאורך האבר, הוא התקשה התארך והזדקף, ראש האבר היה גדול ועורו חלק כמשי.
אין לי כאן קונדום אמר, ואז פיסק את רגלי ואצבעותי חלפו לאורך החריץ הרטוב ומצאו את הדגדגן
אצבעו חגה סביבו במעגל מעסה אותו, הוא לקח את אברו בידיו פיסק את הפוט וכיוון את ראש האבר אל הדגדגן, הרגשתי את הראש לוחץ עליו, ופתאום חשתי כיצד הדגדגן שלי חודר אל הפתח של הראש
הוא אחז באבר הקשה והתחיל לסובב אותו במעגלים קטנים סביב הדגדגן הלכוד בתוכו
הרגשתי גרוי כל כך חזק שאינני זוכרת שחשתי אי פעם, הוא המשיך להניע את האבר ועכשיו הרטיט
אותו במהירות הולכת וגוברת כמו ויברטור - אבל איזה הבדל
האורגזמה שלי התפרצה בעוצמה אדירה, הוא חש בכך והמשיך להרטיט את האבר עוד ועוד
חשתי גלי אורגזמה שלא נגמרת, וכך זה נמשך כמה דקות.
ואז הרגשתי כיצד הוא גומר על הדגדגן, זרם חם ונעים, הוא ניתק את אברו מעלי אחזתי בו והמשכתי לשפשף אותו והוא פלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמח נהנית
avi23/03/2008תבואי שוב לבקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)