דחוף ביותר לד"ר דניאל!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר לד"ר דניאל!
    אורי
    10/07/2013

שלום ד"ר כתבתי לך לפני כמה זמן על בעיות שיש אצלי מבחינה מינית שאני לא מצליח לפעמים לגמור ושאני גומר רק שחברה שלי נוגעת לי ומנשקת אותי אז אני גומר ונהנה שהיא עליי או שאני עליה אני לא מתפקד ולא מצליח לגרום לה לסיפוק וזה מכאיב חשוב לציין שהיא גומרת כשאני נוגע לה בדגדגן וגורם לה להנאה היא הראשונה שלי אבל אני לא הראשון שלה יש לזה חשיבות?? דבר שני אני רוצה שנשכב בלי קונדומים והיא לא רוצה רק אחרי חתונה בלבד לפי דעתך זה נורמלי??? דבר שלישי אני לא מוצא קונדום שמתאים לי מבחינת רוחב איפה אוכל למצוא קונדום במידה גדולה של xxxl למשל אני רוצה לקנות אבל לא מוצא תוכל לעזור לי אשמח אם תענה לי כמה שיותר מהר כי אנחנו נפגשים ביום שישי בלי נדר ואני מאוד רוצה לשכב איתה ושנהנה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר לד"ר דניאל!

הוספת תגובה

• אני רואה שד"ר לא היה פה בזמן הקרוב!

אורי
    11/07/2013

אז אשמח מאוד אם רות תענה לי או ד"ר רות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף ביותר לד"ר דניאל! - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/07/2013

אורי שלום,
    כן זה נורמלי והגיוני שהחברה שלך מבקשת שתשתמש בקונדום. אין לכך קשר שאתה לא הראשון אצלה. נסה לחפש קונדומים המידות גדולות מהרגיל בחנויות לאביזרי מין (גם באינטרנט).

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו