מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקסית מטורפתמיה מיה16/07/2013
שלום
אני יוצאת עם מישהו 4 חודשים ויש לנו זוגיות פורחת הוא אוהב אוי ואני אותו וכיף לנו ביחד ואנחנו מבלים המון זמן ביחד אבל יש בעיה אחת.
לפני הוא היה יוצא עם מישהי 3 שנים והיא לא הייתה כ"כ טובה אליו הוא אהב אותה והיא הייתה רעה אליו העניין שהיא זרקה אותו בסופו של דבר והם היו פרודים חצי שנה ואז התחלנו לצאת,עכשיו היא ראתה שהוא ביחסים רציניים איתי והתחילה להתקשר אליו בלי סוף לישלוח לו הודעות ולישלוח לו את חברות שלה שיגידו לו שהיא בדיכאון.
יותר מזה היא התחילה לישלוח לי הודעות כמו"חבר שלך מטריד אותי" " הוא מתקשר מחסוי אני לא עונה" ואני יודעת שהוא כבר לא אוהב אותה אבל הוא מרחם עליה וגברים מתפטים לדברים כאלה...מה עושים איתה.?? מה אני עושה ואיך מתפטרים מדבר כזה!?!?! מה אני אמורה להגיד לו כי הוא מדבר איתה ומנסה להרגיע אותה ואותי זה לא מעניין אני לא רוצה שהוא יהיה בקשר איתה במיוחד שהיא מנסה לסכסך בנינו...
תודה מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקסית מטורפת - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/07/2013מיה שלום,
במהלך החיים יש סוגים מגוונים של קשיים, נשים פתיניות הן סוג אחד של קושי.
האם קשה לך לתת אמון בבן זוגך?
האם הקושי הוא שלך או שהקושי אובייקטיבי? חשוב שתבחני את הדברים בינך לבינך וגם איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מיה מיה17/07/2013אני סומכת עליו מבחינה שאני יודעת שהוא לא אוהב אותה יותר והוא אוהב אותי נורא אבל הוא מבולבל כי הוא לא רוצה ליפגועה בי כי הוא רואה שאני ניפגעת מזה מצד שני היא משגעת אותו והיא כן אפישהו ביפנים נקודה רגישה כי עדיין ה 3 שנים של יחסים רעים או טובים..אני פשוט לא רוצה לאבד אותו בגלל זה ואני לא יודעת איך להתנהג..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/07/2013מיה שלום,
את צריכה ללמוד לסמוך על עצמך על האישיות שלך ועל האהבה שלכם
הבעיה היא לא באסית אלא ביכולת שלך להרגיש מספיק בטוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)