משבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר
    יואב
    16/07/2013

שלום אני נמצא מערכת יחסים כבר שנתיים עם בחורה שאני אוהב מאוד, שנינו חיילים במסגרת של שבוע- שבוע בצבא וכול פעם נפרדים לשבוע ומבלים שבוע יחדיו.
    חברה שלי משתחררת עוד חודש, ב4 חודשים האחרונים אני מתחיל להרגיש כביכול שאיבדנו את התשוקה, הריבים והוויכוחים פשוט לא מפסיקים להגיע ואני לא יכול להמנע מהם לפעמים אני מאבד שליטה נאיים צועק וקצת מנבל את הפה, סמפטומים של סוף קשר נקרא לזה.
    אני ממש רוצה להחזיר את התשוקה לקשר שלנו וזקוק לעצות, כשאמרתי תשוקה בעצם התכוונתי לריגושים, מכתבים חמודים, השקעה. שאני יראה שהיא חושבת עליי ולא לוקחת אותי כמובן מאליו..
    ניסיתי לא פעם ולא פעמיים כן לשנות ולהפתיע אותה לפנק אבל תמיד זה חוזר לנקודת התחלה אני מרגיש שזה לא הדדי... גם בקטע המיני זה כבר מתחיל לצבור אבק וזה רק כשהיא רוצה וכשאני רוצה אז כואב אין חשק וכדומה. היציאות שלנו ביחד ניהיו בנאליים ושגרתיות למדי.

אשמח לקבל כמה עצות איך להחזיר את התשוקה לאהבה שלנו ואיך לשמור על קשר מבלי להכנס למצב של ״שגרה״

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר

הוספת תגובה

• משבר - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    16/07/2013

דניאל שלום,
    \כמו שכתבת יתכן והקשר הזוגי באמת מיצה את עצמו, ואין ספק פרידות הן קשות וכואבות.
    האם לא נכון לבחון יחד שניכם מה הכיוון שלכם? האם אתם רוצים להמשיך את הקשר או להפרד ?
    אתם זקוקים לשיחת הבהרה שבעקבותיה תדעו לאן פניכם מועדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו