אהבה וזוגיות ראשונה כרגע במצב הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה וזוגיות ראשונה כרגע במצב הפסקה
    ט
    17/07/2013

בבקשה תקראו עד הסוף ותגיבו זה מאוד יעזור לי :)

אני וחברה שלי כבר ביחד כמעט שנתיים שנינו בני 26 והיינו לפני ידידים לתקופה ארוכה. יש לנו כימיה מצוינת, חברות טובה, חלומות משותפים והרבה אהבה והערכה.

זה הקשר הראשון שלי, וגם מבחינה מינית לא היה לי כמעט ובכלל ניסון לפני. כל הקשרים הקודמים שלה היו לא מוצלחים. וזה הקשר הראשון המשמעותי בעינה.

בהתחלה היא קיבלה את החוסר ביטחון שלי ואפילו זה משך אותה גם. היא לא הפסיקה לעודד אותי ולהגיד לי שאני הכי טוב שלה וזה רק נתן לי עוד ועוד ביטחון.
    עבר זמן, והתחלנו לקיים יחסי מין פחות ופחות בגלל הבעיה של אמצעי מניעה. לא מתאים לה שום גלולה, קונדום לא נעים, והטבעת הנשית מוציאה דברים מגעילים ומסריחים. עשינו סקס רק בימים הבטוחים פחות או יותר. וזה נהפך עם הזמן להרגל. היום היא אומרת בדיעבד שזה לא באמת הייתה הבעיה (אמצעי המניעה) שהיא פשוט הפסיקה להמשך אליי ואם היא באמת הייתה רוצה היינו עושים את זה גם בלי אמצעי מניעה. אני עדיין לא בטוח שזה נכון. כי היו מספר פעמים שאני זוכר שהיא ממש נהנתה.
    אבל אפשר לומר שכבר כמעט שנה לאחר שחזרנו מחופשה בחו"ל והיא התחילה את הלימודים שלה ולעומת זאת אני סיימתי את הלימודים שלי ונאלצתי להתמודד עם העולם האמיתי ולהתחיל למצוא עבודה ולהתקדם בתחום שלי, הקשר שלנו, ולא רק המיני, התחיל להתרחק.
    אני נכנסתי בתקופה הזאת ללחץ ולמעט דיכאונות, גם לה מצד שני לא קל בלימודים אבל היא כרגע נמצאת בתקופה משמעותית שמלובה בשינויים והתפתחויות. כאשר אני מחפש את עצמי ונראה קצת אבוד.

היא טוענת שהחוסר ביטחון שלי מוריד לה ממש אבל זה קורה גם ומתעצם עוד יותר כשהיא דוחה אותי באופן קבוע ואני מרגיש לא רצוי. היא כבר לא יוזמת כלום וגם אם אנחנו שוכבים היום כלומר בזמן האחרון זה די בשביל לרצות אותי, זה לא מגיעה ממנה.

הגענו בקשר שלנו לסוג של נוחות ומצב סטטי שכזה שיש בו חסרונות ויתרונות.

אנחנו מדברים על הכל, לא שומרים בבטן, התחלנו גם טיפול זוגי שמעט עזר אבל הוא נפסק אחרי שתי פגישות מפני שהמטפלת עוברת ניתוח.
    אנחנו גרים בדירה שכורה, לנו יש שני חדרים ועוד שותף חבר בחדר אחר.

כרגע אחרי הרבה דיבורים החלטנו לעשות הפסקה. בינתיים עברו רק מספר ימים. חשבנו גם על האופציה שנגור בנפרד ונשאר ביחד. היא טוענת שהיא כבר לא נמשכת אלי אבל מצד שני מאוד אוהבת אותי. גם ישנתי אצלה שוב למרות הפרידה שלנו.

אני מרגיש שלא ניסינו את כל הפתרונות ולא מיצאנו את הכל. וגם אם ניסינו עשינו את זה לתקופה קצרה והפסקנו..מצד שני אנשים אומרים שזה אהבה ראשונה שלי ולרוב היא לא מסתדרת ויהיו עוד אהבות בחיים. אבל אני מאוד אוהב אותה ואת הקשר שלנו והתהליך שעברנו. אני פשוט בספק אם נצליח לסדר אותו, ולהפוך את הספירלה השלילית שלנו לספירלה חיובית.

אז מה אתם\ן אומרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אהבה וזוגיות ראשונה כרגע במצב הפסקה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    17/07/2013

מדברך עולה ספקות ואהבה באותו זמן. כדי לפנות לטיפול זוגי/ סקסולוגי כדי לברר את היחסים ויחסי המין ("יחסי מין הם מין של יחסים"). אם החברה אומרת שהיא לא נמשכת
    , כדי לך לקבל זאת. כשהיחסים נעשים נוחים, לעתים התשוקה נעלמת. בברכה,ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו