מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה ביותר!נסטיה23/07/2013
שלום,
כמה כמעט שנה שאני על גלולות ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין , ומדי פעם הוא גומר בתוכי אבל כל פעם שזה קורה ממש שורף לי במשך חצי שעה עד שעה , רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע? האם זה מסוכן?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לאותה התשובה
דניאלה25/07/2013למרות שאני מתקלחת אחרי, שורף לי יומיים בערך ונורא מציק ושורף לי בזמן מתן שתן בשירותים.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה ביותר! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/07/2013נסטיה שלום,
הצריבה נגרמת מגירוי מקומי של הנרתיק בתגובה לזרע. כדי להיבדק בכדי למצוא את הסיבה לגירוי ועל פי הממצאים יותאם גם טיפול . ממליץ לך לנסות לראות האם בקיום יחסים עם קונדום הצריבה קיימת או לא . בברכה, ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיום יחסי מין
דניאלה03/08/2013בקיום יחסי מין עם קונדום, אין תחושת צריבה
רק כשבן הזוג גומר בפנים- בלי קונדום, נשארת תחושת צריבה ואף גירוד בנרתיק.
למרות שאחרי קיום יחסים אני משתלדת להתקלח.
ממה זה נובע ?
האם זה טבעי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיום יחסי מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/08/2013הסיבה כנראה לצריבה נובעת מתגובה לזרע ורגישות כשלהיא למרכיב מסוים בזרע.
כדי לפנות ולערוך את הבדיקות הנדרשות ואז ניתן יהיה להגיע לטיפול בבעיה. כן זה קיים לפעמים אך זה מפריע לך ולכן כדי לטפל. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חייב לטפל בזה?
דניאלה04/08/2013מהם הדרכים שאפשר לטפל בזה ?
כדורים/משחה? פשוט לפנות לגניקולוג ולהתייעץ איתו ?
בנוסף, האם אם לא אטפל בזה ופשוט אסבול טיפה אחרי קיום יחסים פשוט אתחיל לבאס אותו ושיגמור בחוץ.
זה בסדר? או שצריך לטפל בצריבה הזו בכל אופן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חייב לטפל בזה? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/08/2013כדי לטפל בצריבה כדי שלא יגרום לכאב נוסף בעתיד וכדי למנוע פגיעה בחשק המיני שלך או של החבר. לא כדי להתחיל לשנות הרגלים והנאות מיניות בגלל הצריבה, לכן כדי לאבחן ולטפל. כרגע לפני אבחון לא ברור מה אופן הטיפול. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)