שאלה חשובה ביותר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ביותר!
    נסטיה
    23/07/2013

שלום,
    כמה כמעט שנה שאני על גלולות ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין , ומדי פעם הוא גומר בתוכי אבל כל פעם שזה קורה ממש שורף לי במשך חצי שעה עד שעה , רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע? האם זה מסוכן?
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ביותר!

הוספת תגובה

• מחכה לאותה התשובה

דניאלה
    25/07/2013

למרות שאני מתקלחת אחרי, שורף לי יומיים בערך ונורא מציק ושורף לי בזמן מתן שתן בשירותים.
    אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה ביותר! - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/07/2013

נסטיה שלום,
    הצריבה נגרמת מגירוי מקומי של הנרתיק בתגובה לזרע. כדי להיבדק בכדי למצוא את הסיבה לגירוי ועל פי הממצאים יותאם גם טיפול . ממליץ לך לנסות לראות האם בקיום יחסים עם קונדום הצריבה קיימת או לא . בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיום יחסי מין

דניאלה
    03/08/2013

בקיום יחסי מין עם קונדום, אין תחושת צריבה
    רק כשבן הזוג גומר בפנים- בלי קונדום, נשארת תחושת צריבה ואף גירוד בנרתיק.
    למרות שאחרי קיום יחסים אני משתלדת להתקלח.
    ממה זה נובע ?
    האם זה טבעי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיום יחסי מין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    03/08/2013

הסיבה כנראה לצריבה נובעת מתגובה לזרע ורגישות כשלהיא למרכיב מסוים בזרע.
    כדי לפנות ולערוך את הבדיקות הנדרשות ואז ניתן יהיה להגיע לטיפול בבעיה. כן זה קיים לפעמים אך זה מפריע לך ולכן כדי לטפל. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חייב לטפל בזה?

דניאלה
    04/08/2013

מהם הדרכים שאפשר לטפל בזה ?
    כדורים/משחה? פשוט לפנות לגניקולוג ולהתייעץ איתו ?
    בנוסף, האם אם לא אטפל בזה ופשוט אסבול טיפה אחרי קיום יחסים פשוט אתחיל לבאס אותו ושיגמור בחוץ.
    זה בסדר? או שצריך לטפל בצריבה הזו בכל אופן?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חייב לטפל בזה? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    06/08/2013

כדי לטפל בצריבה כדי שלא יגרום לכאב נוסף בעתיד וכדי למנוע פגיעה בחשק המיני שלך או של החבר. לא כדי להתחיל לשנות הרגלים והנאות מיניות בגלל הצריבה, לכן כדי לאבחן ולטפל. כרגע לפני אבחון לא ברור מה אופן הטיפול. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו