המשך סיפורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך סיפורי
    חוצפה
    20/05/2007

לטיפול אך ממש לא ידעו לטפל בנו.שכבר הלכנו למישהו כן טוב,הוא נבהל והפסיק את הטיפול באמצע (הציעו לו לבדוק עם עצמו מה הוא באמת רוצה מהמיניות שלו).
    עד היום לא קיבלתי תשובות.אך אני ממשיכה לחשוד.יש לו "חבר" ממשרה מאד בכירה ובעלת השפעה במשרד ממשלתי ואני חושדת שיש קשר הומוסקסואלי ביניהם.
    הוא מאד קנאי לי.רציתי לפרק את הקשר אך אני לא רוצה לפגוע בילדינו הקטנים.
    הם רגישים והם יפגעו מזה.הוא אבא טוב ועיסוקו דרך אגב נחשב "נשי".
    הוא מתקדם בעבודה ועצם הגילוי (אם יחשוף את זהותו לפי חשדותי) יפגע בו היות וגם הוא עובד מדינה.אני גם חרדה לפרנסת המשפחה.בקיצור אני במילכוד וחייבת שמישהו יעזור לי ולו.אני מצד אחד יודעת שהוא יסרב לקבל עזרה ישירה.אך אם אני אקבל ואדע בוודאות עפ"י סימנים שונים האם חשדותי נכונות ,אוכל לעזור לו ובעקיפין לכל המשפחה.
    חוץ מזה אני מתפוצצת כבר כי אני מאד מינית ורוצה בן זוג לסקס אך שיהיה גם רגשי.
    בקיצור אני רוצה להיות מאושרת סוף סוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך סיפורי

הוספת תגובה

• בבקשה

ירון
    20/05/2007

צרי קשר [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשה חייבת תמיד להרגיש שהיא היא האחת

אייל
    20/05/2007

שהיא היא המלכה שכל היחס הוא אליה שהיא המיוחדת והכי מיוחדת שאפשר.
    את היחס הזה ניתן לתת לאורך כל היום מהרגע שבו את פותחת את העיניים ועד לרגע בו את עוצמת אותם.
    יש לזכור דבר אחד ....אם את יוצרת את הרומן עם גבר נשוי אז זה לא עובד כך עם כל הרצון וכל התשוקה וכל החסרת הפעימה כאשר רואים את המספר שלך או שלו.
    אבל אני יכול להבטיח לך דבר אחד שכאשר תמצאי את האחד ותהיי איתו בפועל (אני יכול להיות מועמד :-) ) תהיי מלכה ב - 100% ואם לא כך אז לא בחרת טוב.

אני יכול להרחיב בנתינה ......:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו