אני נוגע במשהו בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נוגע במשהו בפנים
    מאור
    06/08/2013

אני וחברה שלי לא קומבינציה מוצלחת כ"כ.. לי יש איבר גדול מאוד והיא מאוד קטנה [ממש נמוכה וצנומה] ונוצר מצב שכשאני נכנס עמוק אני מגיע כ"כ עמוק שאני אשכרה נוגע שם במשהו, אין לי מושג במה אני נוגע אבל אחרי 3-4 פעמים היא פשוט צורחת שהיא לא יכולה יותר ומוציאה אותי ממנה, טוענת שהיא חייבת להשתין למרות שאין לה פיפי. זה חוזר על עצמו כמעט בכל סקס שיש לנו בחודשים האחרונים, וזה בהחלט מציק.

למה היא כל הזמן צריכה להשתין ומה לעזאזל הדבר שאני נוגע בו שם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני נוגע במשהו בפנים

הוספת תגובה

• אני נוגע במשהו בפנים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    07/08/2013

מאור שלום,
    כנראה שהפין שלך מגיע לצוואר הרחם ומכאן האי נוחות של החברה. גירוי של האזור עשוי לגרום לתחושת מלאות ורצון להתרוקן. ממליץ לכם לנסות תנוחות מיניות אחרות ולנסות לא לחזור עד הסוף. כך גם אתה וגם החברה תוכלו ליהנות. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מאור
    07/08/2013

היא ממש אוהבת שאני נוגע שם, גם אני ממש אוהב; השאלה היא, אם היא עשתה פיפי לפני הסקס, והיא מרגישה שהיא צריכה להשתין כתוצאה מהנגיעה, לא יצא כלום? להתעלם מההרגשה הזו? כי היא כן נהנית מההרגשה, פשוט מפחדת להשתין בטעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/08/2013

אם זה לא מציק ומפריע לה, אז כן שתתעלם ותתמסר לתחושת הכייף , ואם היא התרוקנה קודם לסקס אז אין שתן. גם אם יברח שתן לא קרה כלום, אבל זה לא יקרה. שתשתחרר ותהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו