בתולים מאוחרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתולים מאוחרים
    אודרי
    08/08/2013

שלום לכולם ונעים מאוד,
    אני בחורה בת 29, נאה ובעלת בטחון עצמי, וטרם קיימתי יחסי מין. היו לי מערכות יחסים בעבר , ומסיבות שארוכות מדי לפרט כאן לא קיימתי בהן יחסי מין למרות שהאופציה הייתה שם.
    מזה זמן מה אני מרגישה שאני רוצה לחוות כעת יחסי מין, אבל חוסר הניסיון שלי מרגיש כעת כמכביד עליי יותר מבעבר , לעיניי כרגע עומדות שתי אופציות:

האחת, בהכרות עם מישהו חדש לספר את הפרט הזה וקרוב לוודאי להצטרך להסביר את עצמי (דבר שאין לי את הרצון לעשות יותר) ולראות האם יקבל זאת או לא

שתיים, לקנות ויברטור ולנסות לחוות חדירה לבד, ללא הרגשת לחץ כלשהו של מה יהיה או הבן אדם השני יגיד - דבר שמבחינתי יכול אולי לעזור לי להתגבר על חרדה וחשש באשר לחוסר הניסיון המיני שלי , אך מצד שני יבאס אותי מאוד מהסיבות הברורות..

חשוב לי לציין שאני מרגישה שחוסר הניסיון שלי גורם לי לחשוב פעמיים בכול הנוגע להכרות עם בנאדם חדש ובעיקר אנשים שקשורים ומכירים את הסביבה החברתית שלי. שמא אספר לאדם והוא יפיץ את זה הלאה .

הייתי שמחה לשמוע את דעתכם המקצועית בעיניין הזה, מה הייתם מייעצים לי לעשות ומבחינה רפואית האם איבוד בתולין בדרך השנייה היא תקינה ותוכל לסייע במקרה של חוסר ניסיון ובטחון מיני?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתולים מאוחרים

הוספת תגובה

• בתולים מאוחרים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    10/08/2013

אודרי שלום,
    עצם הבחירה שעד היום בחרת שלא לקיים יחסי מין הכוללים חדירה , היא ענין שלך עם עצמך.
    גיל 29 נחשב לגיל של "פריחה מאוחרת" לתחילת קיום יחסי מין עם חדירה.
    אולי כדאי שתפני למספר מפגשים מקצועיים ושם תבדקי מה הכי נכון עבורך ואיך הכי נכון ומתאים יהיה עבורך לעשות זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך ..אני רציני

מישהו
    19/08/2013

אני בתור גבר לא רואה בזה פסול ההפך הגמור אני מעריך אותך על כך , הלוואי ואני אכיר מישהי כמוך ..שלא תלכי על האופצייה השנייה חבל לך .. היום בנות חושבות שזו בושה להיות בתולה ועושות הכל כדי לא להייות בתולות והרבה פעמים הן מתחרטות ..חכי לגבר המתאים ותני לו את הראשוניות הזאת אל תמהרי לכי אחרי הלב שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו