דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףף
    נירה
    09/08/2013

האים ישנה אפשרות כזו שבקונדום תקין יהיה חור קטן והגבר לא ישים לב? ובכללי אם היה חור הקונדום חייב להיקרע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף

הוספת תגובה

• דחוףףף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    10/08/2013

נירה שלום,
    אם את דואגצ שהקונדום פגום יתכן וכדאי ליטול פוסטינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הבת זה תירוץ??

אחת
    12/08/2013

כשאני עומדת לבד באירוע מסויים אז הגבר לא יעמוד לצידי וידבר איתי וינעוץ מבטים כלפי, אבל תמיד כשהבן שלי נמצא לידי הוא התקרב אלי ויביט אליו ממושך וישוחח איתי על הבן. נכון שהוא מאד חמוד ויפה. אבל כך הוא עושה באופן קבוע. האם הבן זה תירוץ בשביל שיוכל בחופשיות לעמוד לצידי ולדבר בכדי שאחרים ובעלי לא יחשדו בו שהוא כאילו מתחיל איתי?? . כי אומרים כלב ותינוק זה אמצעי להתחיל עם בחורה?? וכשבעלי קפץ אליו רגע הביתה אז הגבר ואשתו אמרו: תמסור ד"ש קשה להם להוסיף את המילה: חנית?? האם זה לא זלזול שלא מזכירים את שמי בשעה שמכירים אותי אלא אומרים בכלליות: "תמסור ד"ש"?? . מדוע אני מספרת על הגבר כי בעבר הרחוק הוא פגש אותי כשעשיתי ג'וגינג ותוך כדי הליכה כשראה ופגש אותי אומר לי: "את יודעת, את משומשת במצב טוב". לכן, האם התינוק זה תירוץ בשביל להרוויח זמן ולראות ולדבר איתי כי כמה אפשר להביט ולדבר על תינוק??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו