גועל נפש..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גועל נפש..
    אחד
    20/05/2007

פשוט גועל נפש מה שהולך פה עם כל ההצעות האלה של נשואים\נשואות... אין לכם כבוד, אפילו הכי מינימלי לבני הזוג שלכם? אני מסרב, בתור נער לקראת גיוס, להאמין שאלה הם חיי הנישואין...
    איך קורה שמישהו מגיע למצב כזה של בגידה?? אני באמת באמת רוצה להאמין שכשאני אתחתן זה יהיה עם מישהי שאני מאוהב בה אהבה טהורה ותמימה, וזה יהיה הדבר הכי יפה בעולם... ואני לא יכול לדמיין בכלל מצב שאני בוגד בה...

מה קורה לכם??!?? למה לא להתגרש?? למה לעשות ככה למישהו?? אני לא מבין!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גועל נפש..

הוספת תגובה

• אחד

אשף
    21/05/2007

איזה כיף לך חביבי. אצלך הכל כל כך שחור ולבן. תום הנעורים עוד לא אבד לך. תדע לך שכולנו בגילך האמנו במה שאתה מאמין וחשבנו כמו שאתה חושב. לצערי עוד יתברר לך שהחיים הם לא כל כך ברורים ופשוטים. לפעמים בגידה זה כורח המציאות. כשתתבגר הסיבות למה שקורה לאנשים פה בפורום ייראו לך קצת יותר ברורות והגיוניות. השאלות שלך מעידות על טוהר הנפש ותמימות הנעורים. אני מאחל לך שתמצא את האחת ותקים איתה בית ותחיו חיים מאושרים ומלאי אהבה ויושר .זה בסדר שאתה כועס עלינו .כרגע אתה לא מבין אותנו אבל אני מבטיח לך שאתה עוד תבין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו