בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    אנונימית
    01/09/2013

אני בת 22 היה לי חבר לפני 3 שנים בערך..לא קיימנו יחסים ואני עדיין בתולה.
    הרבה פעמים אני מרגישה דחף מאוד חזק לקיים יחסי מין אבל אין לי עם מי..כי אין לי חבר אז האופציה שנותרה לי היא לאונן כשאני מסיימת לאונן אני עדיין לא מרגישה מסופקת ומרגישה צורך חזק לשכב על מישהו.
    קשה לי מאוד להתפשר על סתם מישהו...רוב הגברים שפנו אליי אינם משכילים אינם לומדים ואפילו כותבים עם שגיאות כתיב וקשה לי מאוד להתפשר על מישהו שאני לא אוהבת אני לא מחפשת את הגבר המושלם אך אני מחפשת מישהו שיהיה לי כיף איתו שיהיו לי איתו נושאי שיחה והכי חשוב שיכבד אותי. אני מאוד מתוסכלת מכך שאני לא מקיימת יחסי מין ,הרבה פעמים כשאני נמצאת ליד גבר אני מתה לשכב איתו ללא כל חשיבות מי הוא אבל מבחינה מוסרית אני לא מרשה לעצמי. אני מרגישה לא מסופקת וכמה שאני מאוננת זה לא עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

• בעיה... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/09/2013

לאנונימית שלום,
    אין בעצם שאלה בדברייך אך אני מבין מהכתוב שאת מעוניינת לקיים יחסי מין הכוללים משגל (חדירה). הצורך הוא בריא ונורמלי. יש בחורים נבונים ורגישים שבהחלט יכבדו וירצו את קרבתך. לא ממליץ לך להתפשר.. מה שאת מצפה ורוצה הוא סביר והגיוני ובהחלט יכול להתממש. בינתיים אני יכול להמליץ לך להמשיך לאונן. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו