הוא מנוסה ואני לא. הסקס גרוע.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא מנוסה ואני לא. הסקס גרוע.
    דינה
    10/09/2013

חבר שלי הוא הראשון שלי במיטה והוא כבר מנוסה. אנחנו מנסים להנות במיטה אבל אני לא מספיק מאתגרת אותו או שאני פשוט פחות טובה מהבנות שהוא היה איתן בעבר. דיברנו על זה שהשהייה שלנו במיטה לא כל- כך מוצלחת ואני מבינה אותו אבל אני לא יודעת מה אני יכולה לשנות ואיך אני יכולה להשתפר. אשמח לעזרה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

דינה
    10/09/2013

כך שכבר הגענו למצב שאנחנו לא עושים כלום במיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    10/09/2013

דינה שלום,
    "יחסי מין הם מין של יחסים" , במידה ויש קשר ויחסים טובים אפשר להתקדם ללמוד ולגדול ביחד ולהרחיב את הרפרטואר המיני שלך ושלכם יחדיו. אין קורס מזורז בנושא. קבלה הבנה תמיכה והתחשבות יכולה לעזור בגישור הפערים בניסיון המיני. במידה ובן הזוג לא מתנהג כך מבקר ומתלונן אז מממצב זה לא תהיה צמיחה. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא מנוסה ואני לא. הסקס גרוע. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    10/09/2013

דינה שלום,
    "יחסי מין הם מין של יחסים" , במידה ויש קשר ויחסים טובים אפשר להתקדם ללמוד ולגדול ביחד ולהרחיב את הרפרטואר המיני שלך ושלכם יחדיו. אין קורס מזורז בנושא. קבלה הבנה תמיכה והתחשבות יכולה לעזור בגישור הפערים בניסיון המיני. במידה ובן הזוג לא מתנהג כך מבקר ומתלונן אז מממצב זה לא תהיה צמיחה. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו