כאבים בחדירה ואי יכולת לקיים יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחדירה ואי יכולת לקיים יחסים
    הנץ
    16/09/2013

שלום, התחתנתי לפני 4 חודשים.(אגב אשתי היתה בתולה)
    ניסינו לקיים יחסי מין לאחר החתונה אך לא הצלחנו אפילו לבצע חדירה למרות שעשינו משחקים מקדימים והפין עומד זקוף.. לאחר שניסינו מס' פעמים ולא הצלחנו פנינו לרופא נשים שבדק את אשתי וראה שיש מחיצה בנרתיק. לאחר שהוא הסיר את המחיצה. ניסינו לקיים יחסי מין מס' פעמים אומנם עכשיו ניתן לבצע חדירה חלקית בלבד ואז יש לה כאבי תופת ואינה יכולה להמשיך לקיים יחסים. יש לציין שאשתי עשתה בדיקות mri וכל הבדיקות יצאו תקינות.
    ניסינו לשים שמן סוכך באיברי המין שלנו אך זה לא עוזר.. יש לה כאבים ואין אפשרות לקיים איתה יחסי מין. הדבר היחידי והמקסימום שהגענו אליו הוא חדירה חלקית.
    מה עושים ? אני בחור מאוד מתחשב ועדין ועושה משחקים מקדימים לפני כן עם אשתי והיא רטובה דיו לפני קיום היחסים אך כואב לה מאוד והיא אינה יכולה להמשיך לקיים יחסי מין ואני נאלץ להוציא אותו ולא לקיים איתה יחסי מין. אני באמת כבר לא יודע מה לעשות ? מה אתם ממליצים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

חסויה
    18/09/2013

אם אתה רוצה שאשתך תלך לרופאת נשים
    תגיד לי ואני אמליץ לכם על רפאה פשוט מקסימה ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו