מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה שכבתי עם הרבה גברים?...רונה23/09/2013
אני בת 23 ושכבתי עם קצת יותר מ30 גברים. זו עובדה שמאוד קשה לי להודות בה ואף אחד שמכיר אותי בעולם הזה לא יודע עליה. מאד מפחיד אותי שישפטו אותי.
בדיעבד היום אני מתחרטת על זה מאוד, ואם היתי יכולה להחזיר את הגלגל לאחור ולשנות דברים היו נשארים אולי 5 במקרה הטוב. אני חושבת שזה בגלל שיש לי חוסר ביטחון עצמי השאלה למה זה הוביל אותי למצב הזה? ולמה היום אני מתחרטת על זה? זה אוכל אותי כבר שנים רבות ואני מתה לשתף מישהו בזה אז החלטתי לשתף כאן ולהתייעץ איתכם מה אתם חושבים הסיבות לכך? ואיך אפשר להמשיך הלאה בחיים ולקבל פשוט את העובדות כמו שהן ואולי אפילו לראות בהן את הצד החיובי אם ישנו?
מודה לכם מקרב לב על ההיענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה שכבתי עם הרבה גברים?... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן23/09/2013רונה שלום,
יתכנו סיבות רבות לכך שקיימת יחסי מין עם גברים רבים. אולי בגלל :שאת אוהבת מין, אולי בגלל שאת אוהבת את ההרגשה שרוצים אותך, או בגלל שאת נהנית מכך שיש לך כוח ויכולת למשוך גברים . אולי כי זה נותן לך ערך וביטחון ודימוי עצמי שיש לך ערך, או בגלל חינוך שמרני ופריקת עול . יש בכך גם חיוב שאת מכירה את גופך ואת המין שאת אוהבת ואת כנראה יודעת מה מהנה אותך במין ומה לא. כדי לברר יותר לעומק וכדי לחיות טוב יותר עם העבר שלך, ממליץ לך לשקול פנייה לשיחות עם מטפל מיני מוסמך או פסיכולוג. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)