בתחילת הריון - נראית מעולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתחילת הריון - נראית מעולה
    מיטל
    27/03/2008

שלום לכולם.
    אני בהריון חודש 3 בת 27. נראת מעולה , רזה וסקסית. ועדיין לא רואים עליי כלום.
    שאלתי היא לגברים: האם אשה בהריון יכולה להיות סקסית ומושכת בעיניכם? מאוד חשוב לי להרגיש נחשקת גם בהריון.

מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה:

אורן
    27/03/2008

יקירתי, לא רק שיכולות להראות מושכות וסקסיות, אלא נשים בהריון הן מאוד סקסיות!!!
    יש איזה משהו (כנראה השינויים ההומונליים) שהופכים בעיני, ואני יודע שבעיני המון גברים, נשים הרות למאוד מושכות, סקסיות ומגרות.
    אני בטוח שאוטוטו את תשימי לב לזה לפי תגובות הגברים מסביבך.
    והכי חשוב, תשמרי על הבריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם אורן

27/03/2008

נשים בהריון מאוד סקסיות, ויש מלא גברים שחושבים כך.
    בנוסף, אם את בחורה שניראת טוב ושבדרך כלל מושכת גברים, אז בכלל בטוח שבהריון את תמשיכי למשוך גברים.

מה שכן, יתכן שכשאישה בהריון פחות מתחילים איתה גברים כי חושבים שהיא מחוץ לתחום.

אה, ולראייה שנשים בהריון מושכות גברים את יכולה להיכנס לאתרי סקס ולראות את הקטגוריות העשירות שם של הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו